Profiili

Tervetuloa matkablogiini.

Idea blogin pitämisestä sai alkunsa lukion jälkeisestä välivuodesta. Sain kaveriltani kameran lainaan sillä ehdolla, että julkaisisin netissä kuvia reissunpäältä. Kuvien lisäksi tuli kirjoitettuakin, koska se oli paras tapa välittää kuulumisia monille samanaikaisesti. Tuon ajan matkoista muodostuikin lopulta Laurin matkablogi -kirja, jota seurannee jatko-osa kunhan lisää kerrottavaa matkoilta on taas tarpeeksi kertynyt. Melkoinen siunaus on ollut alkaa pitää tätä blogia alunalkaen, jos nyt jo kerran on parin reissuvihkon verran tullut tarinoitua.

Toivottavasti jutut viihdyttää tai mietityttää. Voihan niitä kommentoidakin.

Lauri

koivula.lauri[at]gmail.com

6 kommenttia »

 1. Satuin jotenkin eksymään tänne galleriasta. Asia selitynee sillä linkillä, jota klikkaamalla tää saitti aukeaa. Hymyilytti toi muumimuki-kohta, hyvä että oli mieluinen lahja. Haisulihan mulla oli se toinen vaihtoehto… Heh heh, ei sentään.
  Jepjep, nähään varmaan one80:ssä tässä lähiaikoina :) Ja lupasin ne kahvit tarjota kanssa (kunhan opit juomaan sitä)… Nyt sulla on ainakin se muki ;)

  Antti - 13.7.2008 15:34

 2. Ei se haisulikaan huono olisi ollut… Mä opettelin juomaan kahvia mummulassa, kyllä sitä nyt juo.

  Lauri - 14.7.2008 12:09

 3. Oot rohkea, Lauri. Ei kuka tahansa lähtisi. Rukoilen, et löydät Afrikasta sen, mitä lähdet sinne hakemaan. Sieltä, tai Australiasta. Ilmoita mulle osoitteesi, niin että voin kirjoittaa jos siltä tuntuu!

  -M

  marierika - 10.8.2008 17:31

 4. @ -M

  Kiitos!
  Ilmoitan joo, kunhan tiedän sen. Se menee FRC:n toimistolle kuitenkin, koska ei siellä ole omia postilaatikoita.

  Lauri - 14.8.2008 13:45

 5. Kiva blogi:) Oli hauska lukea Swazimaan kokemuksistas, olin siellä itse viime kevään harjoittelussa kahdella klinikalla ja lähden itseasiassa huomenna 5 viikoks taas takaisin Afrikkaan. Eksyin tänne kun googlasin Kapkaupunkia, jossa en oo ennen ollut ja ajattelin nyt poiketa. Tsemppiä tuleviin reissuihin:)
  -S

  Susanna - 25.2.2012 04:19

 6. Vau! Mukava törmätä muihinkin Afrikan ja Swazimaan matkailijoihin :) Oikein antoisaa matkaa sinulle!

  Lauri - 21.4.2012 12:43

Kirjoita kommentti