Vapaaehtoistöihin Kambodzaan

Kambod - 9.3.2015 14:20

Lähtö tuli sananmukaisesti yllättäen, sillä vielä sunnuntai-iltana yhdeksän aikaan oletin, että lentoni lähtisi maanantaina klo 18, mutta mutta, ei se ollutkaan 18 vaan klo 8.10. No, siinä tuli pakattua sitten tehokkaasti kaikki välttämättömät tavarat mukaan ja samalla loput tavarat valmiiksi laukkuihin siltä varalta, että joku muuttaisi matkan ajaksi huoneeseeni Tavasttähdessä. Onneksi Jyri vei minut aamulla kentälle, niin sain nukuttua hieman pidempään. Jäähyväiset jäivät tosin osin pitämättä.

Mutta nyt olen jo Frankfurtin kentällä odottamassa lentoani Hong Kongiin ja siitä eteenpäin Phnom Penhiin, eikä ole onneksi sitä kalvavaa tunnetta, että jotain olisi jäänyt matkasta. Itse asiassa mieli on hyvin kevyt. Puolen vuoden gradurutistus ja työrupeama on nimittäin juuri saatu päätökseen pari päivää ennen lähtöäni. Sinänsä en ole vielä ehtinyt kovin ajattelemaankaan Kambodzaan lähtöä, mutta sen viimeiset puoli vuotta, jonka olen tiennyt lähteväni, olen asiaa takaraivossani ajatellut ja tätä päivää innolla odottanut. Nyt kuulutetaan jo matkustajia lennolle, joten minun täytyy tästä hilppasta, mutta jatkan blogin päivitystä perille päästyäni. Ai niin ja matkan tarkoitushan on siis se, että lähden  Fida Internationalille lähetys- ja kehitysyhteyistyöharjoittelijaksi muutamaksi kuukaudeksi tuonne Kambodzaan. Tarkoitukseni on tutustua Fidan toimintaan ja auttaa erityisesti kehittämään Fidan mikrorahoitushanketta Kambodzassa ja Myanmarissa! Loistava juttu!

1 kommentti »

  1. Olen iloinen ja tyytyväinen että sait gradutyön tehtyä ennen matkalle lähtöä. Hyvää matkaa. Terv. Ukki ja Mummi.

    Toivo Koivula - 18.3.2015 20:52

Kirjoita kommentti