Hyvää uutta vuotta ja terveisiä Filippiineiltä!

Filippiinit - 1.1.2013 13:38

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2013 täältä Filippiineiltä!

Vietimme Manilassa pari päivää ja nyt olemmekin jo Cebussa. Saavuimme hetki sitten lentokoneella ja pääsimme juuri hotellille. Lentokoneesta Cebun saari näytti kauniin vuoristoiselta ja vehreältä. Ilmapiiri tuntuukin rennommalta kuin Manilassa, josta ei jäänyt paljoa kerrottavaa. Manila oli aika sotkuinen suuri kaupunki eikä se oikein täyttänyt meidän shoppailuodotuksiamme. Emme löytäneet kaduilta oikein mitään laadukkaan näköistä ostettavaa ja toisekseen ihmispaljoudessa ja melussa ei tehnyt mieli shoppaillakaan. Kävimme yhdessä maailman suurimmista ostoskeskuksista, Mall of Asiassa, mutta siellä kaikki kaupat olivat Suomen hinnoissa, joten en saanut etsimiäni halpoja lenkkareita.

Sen sijaan hotellihuoneemme oli viihtyisä, puhdas ja valtavan kokoinen! Nukuin yksin king size sängyssä, mutta silti onnistuin pyörimään sängyn laidalle. Uuden vuoden aattona löydettiin Smörgåsbröd –niminen baari, jossa oli kiinnostava katsella filippiinonaisten ja yksinäisten länkkärimiesten seurustelua. Todistimme jopa kosintaa, jossa englantilainen Howard kosi filippiiniläistä Bellaa. Kihlauksen kunniaksi Howard tarjosi kaikille juomat! Mutta paras asia Smörgåsbrödissä oli se, että sain sieltä pyttipannua! Ja oli muuten elämäni isoin pyttipannu, en jaksanut kuin puolet, vaikka oli niin ikävä kotimaista ruokaa ja niin hyvää kuin se olikin!

Tänään siis täällä Cebussa ja huomenna aamulla lähdemme kohti Bantayanin saarta, jonne on tarkoitus mennä löhöilemään lähes viikoksi.

Last breakfast at sunny and peaceful Pundaquit before leaving to Manila Logistics Streets of Manila View of Manila from our hotel rooftop Our hotel room in Manila Paragon Tower was humongous! Ice skating rink in Mall of Asia One of the world's largest shopping malls Found some Scandinavian Pyttipanna from Smörgåsbröd bar. So happy! Happy New Year 2013!

2 kommenttia »

  1. Pyttipannukuvassa ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Näytti ihan suomalaiselta versiolta tuosta mainiosta herkusta.

    Mikan vanhemmat - 1.1.2013 21:36

  2. Hyvää uutta vuotta teille kaikille!

    Mikan vanhemmat - 1.1.2013 21:40

Kirjoita kommentti