Tähdenlento harmaalla taivaalla

Hongkong - 4.12.2012 10:18

Aika on kuin tähdenlento. Ei pelkästään se, että vaihtolukukausi on pian ohi ja nyt ollaan jo joulukuussa, joka tuli niin yllättäen etten edes joulukalenteria ehtinyt ostaa, mutta viimeiset muutamat vuodet ovat vierähtäneet aivan huomaamatta, sen huomasin. Nyt on viimeinen luentoviikko ennen lopputenttejä. Koulutehtäviä on riittävästi, mutta ei ole sellainen tuli hännän alla niin kuin joskus Suomessa on ollut.

Aid from Finland

Täällä Hong Kongissa on viimeiset kaksi viikkoa ollut tylsä ja sateinen ilma. Hirveästi olis ollut aikaa lähteä tekemään kaikkia kiinnostavia vaellusreissuja, mutta ei tuossa säässä ole mitään mieltä lähteä ulos. Eikä edes sada kunnolla, vaan sellaista brittiläistä tihkua ilmassa koko ajan ja taivas on harmaa. Lämpötilakin kolkko 17. Että terveisiä sinne Suomeen, mieluummin olisin –10 asteen pakkasessa ja lumisateessa. Kävimme sentään singaporelaisten Wendyn ja Wein kanssa Kiinan puolella katsomassa vanhaa neuvostoajan lentotukialusta viime viikonloppuna, yes!

Ja sain mukavan piristysruiskeen, kun lukio- ja reissukaverini, Mikko, tuli moikkaamaan pariksi päivää. Siinä tuli huomattua miten nopeasti aika on kulunut. Mikon kanssa olimme siis kolme vuotta sitten, 2009, reissaamassa ympäri Australiaa. Sittemmin Mikko on ehtinyt viettää jo useampia kuukausia Brasiliassa, Uudessa-Seelannissa, Cookin saarilla ja Thaimaassa. Pimeän talven tullen Mikko päätti tehdä Nuuskamuikkuset ja lähti taas reissuun. Eikä mikään turha reissu, vaan Hong Kongin jälkeen hän treenaa kolme kuukautta brassijujutsua Phuketissa, lentää sieltä joksikin aikaa Kuala Lumpuriin, Filippiineille, takaisin Hong Kongiin, täältä Uuteen Seelantiin vuodeksi töihin ja treenaamaan, sieltä taas Cookin saarille, sitten Los Angelesiin ja olipahan haaveena vielä jatkaa Brasiliaan 2014 futiksen MM-kisoja varten. Kun ei mikään sido Suomessa, niin miksipä ei! Huhhuh, on se vaan silti pitkä aika olla pois Suomesta!

Mitä vielä, Mikko toi mulle suomalaisen ensiapupakkauksen: Salmiakkia ja Fazerin sinistä!

MINSK

 All you can eat sushi for 5 euros! Can't say no to that. Mmm.. Frozen yogurt Did I tell Mong Kok was busy? Imported reindeer from Lapland! This much space, in Hong Kong?? Ladie's market Accidently found this dream cafe while looking for outdoor equipment :) A really comfortable place A queue of 100 people waiting for the bus HK delicacy? Our fantastic Christian cell group Great people! Joint university mass dance! Let me introduce you, HKUST Freshmen! HK dessert interesting jelly and fruits HKUST engineers at midnight

Shenzhen, 4th time again If passengers sleep, the driver can also Chinese street BBQ At MINSK, old soviet air craft carrier With Wei and Wendy from Singapore The ship is heavily loaded Command centre Still the old calendar from 2000 when Russia gave the ship to China Not very entertaining entertainment room For the Finnish people, the guy on the right is not Antti Tuisku, he is Andy Lau from Hong Kong. As for the guy on the left... no idea Selling some shoes on my car? In China we wash dishes just before we start eating, seriously! Ahh, Chinese food, I missed that Tofu Seafood

Back to HK again Laptop sales I was showing Mikko the food in HK HK's turned so christmassy I was traveling with Mikko for 9 months in Australia, back in 2009 Sauna, I miss that also Small legoshow in Causeway Bay Group photo with Mr. Lee HK style coffee with milk tea Mikko in a Michelin star restaurant, Tim Ho Wan. Our last dinner together before Mikko went to Thailand etc. etc. etc.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti