Kuvia HKUST:lta

Hongkong, Japani - 2.11.2012 17:48

Talvi tekee todella tuloaan. Lämpötila on tippunut jo 20 asteeseen ja paikalliset laittavat pitkähihaisia paitoja ja takkeja päälle. Jotain hyvää talvessakin on; kirkas talvi-ilma tarjoaa hyviä mahdollisuuksia valokuvaukseen.

Piano with Renee Indoor climbing with the UST climbing team Sustainable development class Negotiation class :) Trying out a Taiwanese meal this time! Renee's sculpturing  This gave me the best laughter of the day! PG students' apartments A scary pathway on the mountains behind our school Po Lam Clearwater Bay area Hang Hau village, our closest MTR station HKUST at night

Ensi viikolla lähden muutamaksi päiväksi Japaniin tapaamaan Kazumia, johon tutustuin hänen ollessa meillä Vantaalla IKEA Backpackerinä! Sitä ennen on kuitenkin vielä aika paljon koulutöitä tehtävänä. Mutta työnteko palkitaan; tänään saimme tulokset johtajuuskurssin kokeesta ja 150 opiskelijasta sain parhaat pisteet, 96/100! Tässä kilpailussa aasialaisten kanssako!? Opettaja oikein mainitsi minut vielä nimeltä ja sain kurssikavereilta aplodit A+ suorituksesta! Kumarsin nöyrästi suosionosoituksille. Tuntui hyvältä olla kerrankin paras jossain! :)

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti