Lääkettä ressiin

Hongkong - 16.10.2012 18:40

Pieni kooste viime viikonlopulta, kun kävimme Wendyn ja Koonin kanssa Lamma Islandilla.

Lamma Island

 

Saari on oiva pakopaikka. Lautta vie puolessa tunnissa kiireisen elämän keskeltä luonnon pariin, jossa on tarjolla mukavasti palveluitakin. Vietimme siellä mukavan lauantaipäivän ja Hong Kongiin palattuamme rentouduimme vielä illalla Ted –elokuvan parissa, Tsim Sha Tsuessa.

Sunnuntaina pääsin taas pitkästä aikaa seurakuntaan. Menin jälleen uuteen paikkaan, The Vineen, jossa käy joitain meidän koulun kansainvälisestä kristillisestä porukasta. Tykkäsin seurakunnasta oikein kovasti ja menen sinne todennäköisesti vielä uudestaan, mutta ensi sunnuntaina lupauduin mennä katsomaan ystäväni, Reneen, esitystä Clear Waterbayn kansainvälisessä seurakunnassa. Renee on kanadalainen vaihtari, johon olen saanut tutustua. Hän onnistuu aina yllättämään lahjakkuuksillaan.

The nature is really lush there  Waiting for some honey sausages, yummy  "Welcome to THIS beach..." does the beach have a name? Ohh this fresh honey drink was so delicious!  This nice old guy gave us some directions to the Japanese Kamikaze caves The houses were so small And we found some flowers at last, Wendy is such a gardener Japanese hid here with their speedboats awaiting for the by-passing ships Here you can actually see Ocean Park as well Some wildlife Memorial for the Lamma island victims who died when two ferries crashed on the Chinese national day The vehicles on the island were more narrow than usual The island has some really great sea food We found a Moomin shop in TST! Behold, the wisdom stone on our campus! Which is actually on everyone's way. Ohh my favorite candies! Taste like real fruits!

2 kommenttia »

  1. Tästähän on tulossa ruokablogi hyvää vauhtia! :P

    Mika - 17.10.2012 22:22

  2. :D

    Lauri - 18.10.2012 10:12

Kirjoita kommentti