Terveiset Koreasta!

Etelä-Korea - 28.9.2012 18:04

Rantautuminen tänne on sujunut mainiosti! Tapasin Miikkan lentokentällä ja oli niin mukava nähdä kaveria pitkästä aikaa!

Seoul Base Camp hostellini löytäminen oli aluksi hankalaa, kunnes kolme korealaista liikemiestä tulivat kysymään tarvitsemmeko apua. He olivat korealaiseen tapaan tulleet pitkän työpäivän jälkeen Hongdaeen istumaan iltaa. Näytin heille osoitteen ja yritimme katsoa google mapsista, missä paikka on ja he lähtivätkin etsimään hostellia meidän kanssa. Ja miten ystävällistä, he kysyivät muilta neuvoa ja veivät meidät aivan kädestä pitäen hostellilleni, joka on jonkun baarin yläkerrassa, mutta viihtyisä paikka kaiken kaikkiaan! Varmaankin halvin majoitus, mitä Soulissa on tarjolla, 10€ yö sisältäen aamupalan. Heh, mutta omien huoneiden sijaan dormit on erotettu toisistaan verhoilla ja nukkumapaikat muistuttavat halpaa japanilaista kapselihotellia. Suihkut jaetaan miesten ja naisten kesken. Mutta talon katolla on keittiö ja siellä myös syödään aamupalaa, joten vohveleita odotellessa!

Vau, Soulissa on niin tilavan tuntuista Hong Kongin jälkeen. Täällä talot ovat matalia ja tiet leveitä! Ilma on viileä ja raikas, mikä tuntuu jo mukavalta Hong Kongin hiostavien iltojen jälkeen!

Käytiin Miikkan kanssa syömässä Korean BBQ:ta Meating –nimisessä paikassa. Aivan mahtava tapa ruokailla! Seitsemällä eurolla saimme syödä niin paljon ruokaa kuin halusimme. Tarjolla oli vaikka mitä: pihviä, mustekalaa, vihanneksia, pekonia, possua, kanaa yms. yms. mitä sai sitten itse grillailla omalla grillillään. Ja lihat syötiin oikein maittavan kastikkeen kera salaatinlehteen käärittynä, kannattaa kokeilla! Tirisevän kuuma liha raikkaan viileässä salaatinlehdessä, toimii! Heh, ja ravintolassa soi taustalla mikäpä muukaan kuin PSY:n Gangnam style!

 Seoul Incheon Seoul Camp Hostel Our capsules  Meating So much space Eat all you can Korean BBQ My buddy, Miikka! Our BBQ, wow all that meat! South-Korea

2 kommenttia »

  1. wau!!Grilli omassa pöydässä. Milloinkahan Suomeen tulee tollaiset systeemit?

    mama - 30.9.2012 12:04

  2. Sanoppa! Pitäis heti saada tollaset, tosi hienoja :)

    Lauri - 4.10.2012 12:12

Kirjoita kommentti