Kohti Koreaa!

Etelä-Korea - 28.9.2012 08:16

Odotukset korkealla! Hyundaita ja Samsungia joka puolella, kaikki syö Korean BBQ:ta ja tytöt näyttää barbinukeilta. Niin, ja kaikki tanssii Gangnamia. Sitähän se on!

Lentokoneeseen tullessani rennon näköinen kaveri farkuissa toivotti matkustajat tervetulleiksi Jin Airin lennolle ja vasta muut lippalakkipäiset lentoemännät nähdessäni tajusin hänen olevan osa henkilökuntaa! Heti vähän rennompi lentoyhtiö, hehe. Kapteenillakin on varmaan korvillaan Boset korvanappien sijaan, NY-lätsä taaksepäin käännettynä ja aviaattorit silmillä. Perämies taitaa itse asiassa pyöritellä matkustamon levyjä, sillä täällähän soi klubimusiikki ja looppi pyörii kuin afrikkalaisessa minibussissa!

Nyt K-pop soimaan ja kohti Koreaa! Girls’ generation and Wonder Girls, here I come!

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti