ICA & Ocean Park

Hongkong - 9.9.2012 15:44

Sää täällä Hong Kongissa on koko viikon ollut +30 ja aurinko on paistanut siniseltä taivaalta. Tosin joskus iltaisin kuumuus on jo liikaakin, mutta ei ole syytä valittaa! Merituuli on raikas ja näkymä eeppinen!

Viime sunnuntai oli taas yksi huikea päivä! Minun oli tarkoitus mennä Terrencen ja HKUST:n kristillisestä järjestöstä tutun Stefenin kanssa The Vine kirkkoon, mutta sporelaiset ystäväni halusivat lähteä Ocean Parkiin. Niinpä menin ICA:n aamujumalanpalvelukseen, että ehdin vielä riittävän moneksi tunniksi Ocean Worldiin. Oli hyvä tunne päästä kirkkoon pitkästä aikaa! Ja ICA vaikutti fiksulta seurakunnalta, mutta se on tosi iso, vähän kuin Australian suuret seurakunnat. Ensi viikonloppuna aion mennä Terrencen kanssa Vineen ja sen jälkeen käyn varmaan vielä ECC:ssä, ennen kuin päätän missä alan käydä säännöllisesti.

Ocean Park oli huikea puisto! Se oli rakennettu kahdelle puolen vuorta ja väliä pääsi kulkemaan kaapelihissillä tai junalla. Puistosta oli upeat näkymät merelle ja puisto itsessään oli todella viihtyisä paikka, jossa oli paljon kasvillisuutta ja eläimiä sekä laitteita. Näimme söpöjä pandakarhuja, hienon vesieläinshown ja loppuilotulituksen. Jotkin laitteista olivat aika hurjia, tai sitten olen vain tullut vanhaksi, mutta hauskaa meillä oli! Voitin hauskan pehmolelun sellaisesta pelistä, jossa piti lyödä lekalla niin kovaa kuin pystyi. Ystävät ihmettelivät voimiani, mutta sanoin syyn olevan vain suomalaisessa halonhakkuussa kehittynyt tekniikka.

Pienestä koostaan huolimatta Hong Kong pitää sisällään todella paljon ja paikka on hyvin viehättävä ja mielenkiintoinen! Täällä riittää tutkittavaa ja opittavaa varmasti vuosiksi ja uutta löytyy aina, kun menee kerroksen ylemmäs tai alemmas. Erityisesti pidän kuitenkin siitä, että vilkkaan kaupunkielämän ohella on upea ja vehreä luonto vuorineen ja kauniin sininen meri ympäröi joka puolella. Siksi valitsin HKUST:n vaihtokohteekseni ja uskon sen olleen erinomainen valinta.

ICA Beautiful singing Did you hear about the floods in HK? Election day Cable car in Ocean Park Me and my Singaporean buddies + Lex from The Netherlands Preparing for Halloween Hair raiser Below the North Pole Blonds have more friends in Asia Pandaa How "beautiful" can a gold fish be? Happy ending, the park is closing Cool show of dragons Philippino maids get together on Sundays. What a weird sight! Why have a picnic on the road in CBD? Pen and paper are old fashioned, nowadays waitresses use their iPads or whatever..

2 kommenttia »

  1. Onpa siellä kaunista – merta ja vihreitä saaria riittää.Mukava lukea ja nähdä kuulumisia sieltä.

    mama - 11.9.2012 20:56

  2. Moi Lauri! Mekin olemme käyneet täällä ICA srkssa. Siellä on usein ollut vierailijoitakin Hong Kongin ICAsta. Tosin täälläkin se on aika iso. Täällä on toinenkin pienempi kansainvälinen srk, jossa lapset viihtyy paremmin, ICF. D

    Danny - 15.9.2012 09:32

Kirjoita kommentti