Horse Racing at Happy Valley

Hongkong - 28.9.2012 04:35

Hongkongilaiset ovat hulluna hevoskilpailuihin. Eikä nyt puhuta hevosraveista, vaan hevosilla ratsastetaan sellaista vauhtia, että päätä huimaa!

Hong Kongissa on kaksi suurta stadiumia tälle lajille, toinen jossain Kowloon Tongin lähellä ja nurmirata Happy Valleyssä, keskustassa. Sisäänpääsymaksu Happy Valleyhin oli vain 1€, mutta nämä paikat ovat keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin oikeita rahasampoja! Jos ei muuten, niin viimeistään kaljahanojen virratessa kukkaroiden nyörit nimittäin aukeavat vedonlyönnille. Miljardöörit ja muut rikkaat lyövät vetoa ja nauttivat showsta jossain stadiumin yläkerroksissa, jonne tavantallaajilla ei ole asiaa, mutta ihan maanmatostenkin joukosta löytyi hilpeitä bisnespukuisia eurooppalaisia, jotka löivät sadan euron panoksilla kovaan ääneen vetoa suosikistaan maksaen kalliisti siitä, ettei tiedä lajista ja kilpailijoista oikeastaan yhtään mitään.

Itsekin innostuin toki veikkaamaan 12 ratsun joukosta suosikkiani, usein kuitenkin väärin. Mutta kerran onnistuin kiinalaisten onnennumerolla 8 ja isäni sekä serkkuni nimellä Zachary veikkaamaan oikein. Illan päätteeksi olin kuitenkin kartuttanut Happy Valleyn pankkisaldoa enemmän kuin omaani, mutta onneksi osa rahoista menee edes hyväntekeväisyyteen, kuulemma…

Opiskeluni täällä näyttää ystäväni mukaan enemmänkin lomailulta. Enkä kiellä sitä, mutta olen käynyt jokaisella luennollani ja tehnyt tarvittavat tehtävät, eli vähintäänkin riittävästi. Ilmeisesti olen vain onnistunut valitsemaan hyvät kurssit. Tässä kuitenkin kuvia eilispäivältä, kun seikkailin luentojen jälkeen rentoutumaan koulun viereiselle rannalle kirjan ääreen ja sain olla aivan omissa oloissani. Tällaisessa ympäristössä on kieltämättä aika hankala jäädä sisälle kirjan ääreen. Lisäksi tänä aamuna aloitin uuden sivun elämässäni, sillä aion tästä lähtien herätä auringonnousun aikaan ja käydä juoksemassa merenrannalla olevalla juoksuradallamme. Ensimmäisen päivän jälkeen vaikuttaa hyvältä idealta! Liikunta aamuauringon paistaessa on mahtava startti päivälle ja hyvä aamu auttaa jaksamaan koko loppupäivän!

Happy Valley Race Course October fest not only in Germany Lucky number 8  This guy must have paid a lot of money for a number plate with 1888 meaning JJ will make a fortune The library with lights on the right side is a literally cool building! Adventurous route to the secret beach, which is actually only 10min walk away Just enjoying my time after the lectures

2 kommenttia »

  1. Näytät nauttivan siellä monenelaisesta elämästä!!Milloin aurinko nousee?

    mama - 30.9.2012 11:52

  2. Joo :) on ikävä kotiakin! Aurinko nousee täällä 6:15

    Lauri - 4.10.2012 12:11

Kirjoita kommentti