Amazing activities

Hongkong - 24.9.2012 11:50

Onnistuin soluttautumaan ISA:n (International Students’ Association) kajakkireissulle Sai Kungiin. Reissu oli vain jäsenille ja oli jo liian myöhäistä rekisteröityä, mutta onneksi singaporelainen ystäväni, Koon, oli nokkela ja keksi itse jäsenenä ilmoittautua reissulle, mutta saman tien perui sen ja ilmoitti antavansa lippunsa minulle.

Sai Kung

Koko viikko oli melko viileä, vain 25 astetta, ja pilvinen, mutta onneksi juuri sunnuntaina herätessäni aurinko paistoi ja oli taas hiostavan kuuma! Täydellinen päivä melontaretkelle kauniissa Sai Kungin saaristossa, jonne meitä lähti 20 aamuvirkkua.

Meillä oli tosi hauska päivä! Meloimme avokaksikoilla ja parinani oli singaporelainen ystäväni Wei. Muuta porukkaa en tuntenutkaan, vielä. Porukkamme oli kuitenkin todella mukava ja meillä oli hauska päivä, kiitos loistavan vetäjän, Milkin, joka kehitteli kaikenlaisia aktiviteetteja yhdistääkseen joukkomme.

Aluksi meloimme eräälle läheiselle rannalle, jossa söimme eväitä ja uimme. Jatkoimme matkaa vielä toiselle rannalle ja isommalle saarelle, jossa meillä oli enemmän aikaa syödä lounasta, tutkia saarta ja loikoilla auringossa. Paluumatkalla pysähdyimme vielä yhdelle rannalle, jonka edustalla teimme kaikenlaista hauskaa kajakeilla. Muodostimme muun muassa ison lautan, jonka sai juosta päästä päähän ja tehdä lopuksi korean uimahypyn, jos pääsi loppuun asti kaatumatta. Toinen aktiviteetti oli kaataa yksi kajakki nurinpäin veteen ja järjestää pukkitappeluja (painia) sen päällä. Olin kuin Daavid kohdatessaan Goljatin, kun ottelin voittamatonta kaksimetristä ruotsalaista Henrikiä vastaan, mutta tasapainoni ansioista sain kammettua jättiläisen mereen ja sain yleisön hurraamaan. Voitin kaikki loputkin otteluni, joten ulkomaalaisille jäi varmasti mieleen suomalaisen sisun voima. Valitettavasti kadotin arvokkaan Mongoliassa saamani rannekorun noissa turnajaisissa, joten en osannut riemuita voittamattomuudestani.

Yhdeksän auringossa hikoillun tunnin jälkeen palasimme ja lähdimme takaisin yliopistolle. Olin väsynyt, mutta olipa mahtava päivä! Upeimmat maisemat, jossa olen melonut. Vesi oli niin lämmintä ja tyventä, ja kaikki saaret vuorineen ympärillä! Menen aivan varmasti uudestaan, sillä kajakin päivävuokra on vaivaiset 5 euroa!

Illalla suihkun jälkeen menimme vielä porukalla syömään ja jatkoin siitä amerikkalaisten seurassa pelaamaan hauskaa Saboteur –peliä.

Tänään kävin koulun kristillisen yhdistyksen edustajan kanssa lounaalla ja illalla olen menossa Chinese Folk Art –järjestön kanssa maistelemaan kiinalaisia herkkuja ja opettelemme jopa niiden valmistusta!

Vau, niin paljon kaikkea kivaa tapahtumaa!

 Stretching before going out, by Henrik Tham  by Henrik Tham  by Henrik Tham  Babies of the modern family Police patrol for seafood smugglers Locals fishing First I thought it was a city, then I realized it was our university! Pineapple stone. Different minerals have different expanding temperatures causing the cracks.  by Henrik Tham Wrestling on boats,  by Henrik Tham     by Henrik Tham   by Henrik Tham   by Henrik Tham  by Henrik Tham  by Henrik Tham

Ja näin lentää hurri veteen –video.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti