Viisi yota junassa takana

Venäjä - 10.8.2012 11:23

Pikainen paivitys Listvyankasta, Baikal -jarven rannalta.

Valitettavasti taalla ei ole langatonta nettia, joten en paase lisaamaan blogiviesteja ja -kuviani omalta koneeltani.

Tanne asti ollaan siis paasty. Takana viisi yota junassa, matka on mennyt hyvin, vaikka tama on ollut aikamoinen hyppy tuntemattomaan ja askel oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Tai oikeastaan tanaan Irkutskiin saavuttaessa keskelle tuntematonta kaupunkia, ihmisia joiden kielta ja merkkeja ei juuri ymmarra, vasyneena ja nalkaisena turistina tuli paalle sellainen kuudes selviytymisaisti ja jotenkin paadyin juna-asemalta bussiasemalle ja sielta maaranpaahani ja loysin hostellini. Onneksi tama Listvyankan kyla on leppoisa ja pieni niin voin havannoida tilannetta kaikessa rauhassa.

Taalla olen kaksi yota ja sitten palaan valmistautuneena Irkutskiin ja junaan kohti Ulan Udea, josta jatkan bussilla Mongoliaan.

Kaikki siis hyvin. Suihku auttoi kovasti viiden paivan hikoilun jalkeen ja olo koheni huomattavasti. Kylla se tasta, vaikka vahan tuntuu etta olisi mukava olla jo Kiinassa. Venaja on niin vieras paikka ja kulttuuri. Yksin ei sentaan tarvinnut junamatkalla olla, vaan sain paljon venalaisia ystavia, joiden kanssa olin viimeiset viisi paivaa. Oli jopa haikeaa hyvastella, kun jaimme eri asemilla.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti