Tolstoin matkassa

Venäjä - 5.8.2012 18:49

Nyt ollaan jo matkassa! Lähetän vielä tämän viestin reaaliaikaisesti junasta kännykän netin kautta, mutta tulevat viestit saattavat ilmestyä könttinä silloin, kun langaton netti on saatavilla, eli ei mitään tietoa milloin!

Lähtötunnelmat ovat rauhaisat. Tästä eteenpäin ei ole muuta kuin aikaa katsella ja ajatella. Se tekee todellakin hyvää, koska viimeajat ovat olleet liian kiireisiä. Junassa on jaloille mukavan pehmeät matot ja rauhallisen hiljaista. Jaan neljän hengen hyttini mukavanoloisen nuoren venäläisen pariskunnan kanssa.

Sain nauttia viimeisenä päivänä kauniista kesäsäästä Helsingissä hyvien ystävieni seurassa, jotka tulivat saattamaan minut juna-asemalle. Sitä ennen kävimme Cantina Westissä syömässä niin isot ateriat, ettei minun tarvitse välttämättä syödä pussikeittoja matkalla ollenkaan! Oli myös oikein mukava käydä pitkästä aikaa seurakuntamme aamukokouksessa tapaamassa ystäviä ja lähettämässä Dani ja Sirkku perheineen Kambodzhaan. Danin ja Sirkun luona olin aikoinaan Tansaniassa. Viihdymme näköjään Suomessa yhtä pitkiä aikoja kerrallaan, joten tällä kertaa lähden käymään heidän luonaan Kambodzhassa jossain vaiheessa vaihtolukukauttani.

Jäähyväisateria Cantina Westissä Mikan, Samulin ja Henrin kanssa Suomalainen veturi, vaikkakin Neuvostoliitossahan se on valmistettu

Mutta, nyt siirryn katselemaan viimeisiä Suomi-maisemia Tolstoin ikkunasta.

Kuulemiin!

3 kommenttia »

 1. Looks like you had a feast for your farewell! should keep you going few days…

  Kikka - 6.8.2012 08:08

 2. Hyvää matkaa! Me otettiin vähän lyhyempi reitti ja ollaan jo tänään perillä Phnom Penhissä. Tänään otetiin vähän rennommin ja huomenna aloitetaan uuden elämän rakentaminen. Tervetuloa vaan tällekin suunnalle! D

  Daniel - 7.8.2012 13:14

 3. @Kikka
  Oh yes, a real feast indeed! I miss that so much over these instant noodles!

  @Danny
  Kiitoksia! Oikein todella hyvaa matkaa teidan perheellenne ja voimia sopeutumiseen! Onnea ja siunausta elamaanne Kambodzassa. Tulen varmasti kaymaan! Ottakaahan nyt ensin oma aikanne sopeutuaksenne, se ei ole Afrikka eika Suomi kuitenkaan :)

  Lauri - 10.8.2012 11:31

Kirjoita kommentti