Autolla Nepaliin

Yleistä - 1.8.2012 00:58

Tarkoitukseni ei ole käyttää blogiani mainontaan, mutta nyt on jotain, mihin toivon teidän tutustuvan, mikäli olette kiinnostuneet seikkailullisesta ja itsensä ylittävästä matkailusta tai hyväntekeväisyydestä.Suosittelen tutustumaan tuttavieni Juhon, Mikaelin, Misan ja muun tiimin hurjaan matkaan sekä hienoon blogiin Autolla Nepaliin.

Eeppisen pitkän ja varmasti vaiherikkaan ajoreissun lisäksi heidän matkallaan on tärkeä tarkoitus; tuoda apua Nepaliin. Kaverukset ostavat 5000 nepalilaisten käsintehtyä korua ja tämä summa käytetään muun muassa orpokodin rakentamiseen. Korut on tarkoitus tuoda vanhalla postipakulla vielä takaisin Suomeen, jossa ne myydään ja koruista saatu tuotto lahjoitetaan Fida Internationalin kautta edelleen Nepaliin.

Blogin sisältö on kaverit tuntien varmasti rikasta ja mukaansatempaavaa laadukkailla videoilla ja kuvilla höystettynä. Kaiken kaikkiaan reissun tiimi koostuu lähes 20 henkilöstä.

Toivottavasti Autolla Nepaliin -blogi voisi innostaa monia muitakin kiinnostumaan kehitysaputyöstä ja yhdistämään hyväntekeväisyyden matkailuun, myös allekirjoittaneen.

Noin 20.000km matka Helsingistä Kathmanduun starttaa 2. elokuuta, eli huomenna!

3 kommenttia »

 1. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta reissulta! Harmi, ettei tuo linkki aukea.

  Iska - 4.8.2012 20:16

 2. No höh, kyllä se mulla kuitenkin aukeaa :/ Googlaa autolla nepaliin!

  Lauri - 5.8.2012 00:17

 3. Ei se kylla aukea vaikka sita yrittaa googlaamallakin. Oiskohan sen sisalloissa jotain sensitiivista, jonka takia hallitus taalla estaa paasyn sinne – taalla Sudanissa hyvin monet webbisaiteista on blokattuja. Paitsi mina en ymmarra miten niiden robotit voi loytaa jotain sensitiivista tuolta jos se on suomen kielella…?

  Iltasanomien artikkeli aiheesta kumminkin aukesi. Mutta mitkaan googlatuista autollanepaliin.fi linkeista ei aukea taalla!

  Iska - 5.8.2012 08:54

Kirjoita kommentti