Välipäivä

Yleistä - 21.6.2012 21:43

Tänään on ollut pyykinpesu- ja kukkienkastelupäivä. Käytiin Mikan kanssa vähän pyörimässä kaupungilla ja lainasin kirjastosta Henning Mankellia matkalukemiseksi. Tuntui jo oudolta herätä omasta sängystä, kun on tullut nukuttua niin monessa paikassa viime aikoina. Repun pakkaaminen sen sijaan menee kohta rutiinilla.

Huomenna on taas aikainen herätys, kun tapaan Pepen Ruoholahdessa varttia vaille seitsemän. Pepe tulee suoraan töistä ja on varmaan väsynyt, joten minun on tarkoitus ajaa ensimmäinen päivä. Laivamme Tallinnaan lähtee kello kahdeksan. Olemme varanneet meriaamiaisen, joten hemmotellaan itseämme heti matkan aluksi. On hyvä idea elää matkan alussa vähän isommalla budjetilla ja keskivaiheilla voi sitten sniiduilla, jos on tarpeen, koska matkan alussa väsyy nopeasti, jos ei pidä itsestään huolta.

Aloitamme road tripin ajamalla ensimmäisenä päivänä Riikaan, josta olemme varanneet majoituksen. Muuta emme ole vielä varanneet emmekä juuri suunnitelleet. Matkalla vapaus on pääasia.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti