Turistina Prahassa

Tšekki - 26.6.2012 02:44

Dobry den!

Punakattoinen Praha

Tässä hieman kuvia päivästämme Prahassa.

Saimme oman huoneen Johannan luota, luksusta! Kumma kyllä, alhaalla kulkevat raitiovaunut täristävät jykevän näköistä rakennusta. Rentoutumista Prahan tunnettu kello, jonka tekijän silmät puhkaistiin, ettei hän tekisi kenellekään muulle yhtä hienoa kelloa. Kelloon on kirjattu muun muassa vuoden jokainen päivä Vanhakaupunki Trumpetti soi tasatunnein ja apostolit kurkkivat ikkunoistaan Katsokaapa huvikseen sanakirjasta mitä tarkoittaa Skoda, Tsekin oma automerkki Tsekkiläistä svíčkováa Johannan, Janin ja Pepen kanssa Vltava Us in Prague! Prahan yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta Presidentinlinnan katedraali Majapaikkamme ulkoa  

Kuten kuvista näkee, niin Praha on kaunis ja viihtyisä kaupunki. Noussee aivan sinne suosikkeihini! Olut täällä on myös hyvin edullista ja maukasta, vaikka normaalisti en olutta juokaan, niin täällä se maistuu.

Vltavan suuri kiitos Johannalle ja Janille, että saimme asua heidän luonaan ja että he näyttivät meille kauniin kaupunkinsa, Prahan! Kiitos hyvästä seurasta, oli oikein mukavaa!

2 kommenttia »

  1. Praha oli mun eka ulkomaankokemus ikinä, ja jäi kyllä mieleen. Suunnitelmis lähteä sinne pyörämatkaileen. :)

    Johanna Pietilä - 9.7.2012 09:35

  2. Praha oli kyllä kaunis paikka ja jäi mieleen! Minkälainen pyöräreissu sulla on mielessä?

    Lauri - 17.7.2012 15:54

Kirjoita kommentti