Loma!

Yleistä - 7.6.2012 14:48

Kolmen ja puolen viikon loma alkoi tänään! Mikä parasta, siitä vielä maksetaan. Nyt siis on sen verran onnellinen tilanne, että kerrankin on aikaa ja rahaa!

Autolaiva Viroon ja ensimmäinen yö Riikassa on maksettu. Päätimme myös pidentää ja hieman muuttaa Euroopan matkaamme. Saimme majoituksen Petrin paikalliselta ystävältä Hampurissa, joten Berliini jää seuraavaan kertaan. Maista ja kaupungeista saa aina paljon enemmän hyviä kokemuksia paikallisten kanssa! Salzburgin läheisyydestä löytyi kivan näköinen tienpätkä vuorilla, joten pistäydymme Itävallassa saakka.

Passissa komeilee nyt viisumi Venäjälle, hain sen juuri. Kännykkään on ladattu ohjelmat Venäjän aakkosten ja fraasien opettelua varten. Trailblazerin Trans-Siberian Handbook on hankittu oppaaksi tuolle valtavalle junamatkalle.

Ulkona on mahtava sää lähteä terassille ja jatkaa kesän juhlistamista kavereiden kanssa merellä kohti Ruotsia.

Tästä loma alkaa!

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti