Laivalta junaan

Ruotsi, Suomi - 9.6.2012 18:33

Olipa hauskaa risteilyllä, kiitos mahtavan matkaseuran!

Muutamat tunnit Ruotsissakin olivat mukavia, aurinko paistoi lämpimästi kun katselimme meininkiä keskustassa. Keskustorilla oli markkinat ja paljon kaikenlaista porukkaa. Tunnelma oli korkealla myös koulunsa päättäneillä, jotka juhlivat rekoissaan aivan niin kuin Suomen abit!

Aamun väsymyksestäkin on piristytty, kiitos Mikan vieraanvaraisuuden. Kun tulin laivalta kotiin, niin paahtopaisti oli jo uunissa odottamassa! Enkä edes tilannut mitään, hehe. Mahtava kämppis! Nyt ollaankin jo saatu laukut purettua ja taas pakattua, hyppäämme tuossa tuokiossa junaan kohti Lappia. Mennään vähän kalastelemaan ja saunomaan mökille. Ruokaa jäi hieman yli, joten Mika valmisti meille paahtopaistipatongit matkaevääksi!

Ainakin on lähtenyt loma hienosti käyntiin! ;)

1 kommentti »

 1. Hi
  I would like to send you a press release about a new interesting tourist thing in Helsinki.
  Which mail address should I use to get the attention of the person in charge of your content?

  Best regards,

  Marianne Kallio
  Marianne.kallio@hotmail.fi

  http://www.bulevardinviestinta.fi

  melli - 13.6.2012 00:11

Kirjoita kommentti