Go Explore

Hongkong, Yleistä - 18.5.2012 00:29

Mahtava tunne!

Opinnot tältä lukuvuodelta ovat päättyneet ja mikä erinomainen vuosi se onkaan ollut! Vuosi sisälsi muun muassa mukavia kieliopintoja ja mielenkiintoisia pääainekursseja. Japanin opinnot jäävät luultavasti tältä erää suorittamaani kahteen kurssiin, vaikka nuo kurssit ovatkin olleet mukavia, opettavaisia ja monella tapaa hyvin erilaisia muihin kursseihini verrattuna. Kurssikaverikseni sain toisessa korkeakoulussa opiskelevan ystäväni yläkouluajoilta, mikä oli myös yksi syy miksi tykkäsin käydä luennoilla kovasti. Hän lähteekin ensi syksynä opiskelemaan Osakaan. Kieliopinnoissani aion nyt kuitenkin keskittyä ranskan kieleen, mikä on luultavasti hyödyllisempää kehitysapualaa silmällä pitäen.

Nyt kun tentit ovat ohi, niin voin keskittyä järjestelemään ensi syksyn muuttoa Hong Kongiin. Sainkin tuossa reilu viikko sitten postipaketin, jossa oli viisumihakemuksen täyttöohjeet ja asunnonhakuohjeet. Viisumi tulisi hankkia myös manner-Kiinaan, Mongoliaan ja Venäjälle junamatkaa varten.

Eilen suunnittelimme Petrin kanssa road trippiä Keski-Eurooppaan, jossa on tarkoitus käydä juhannuksen jälkeen. Ja rahaa pitäisi kerätä loppuvuotta varten… Onneksi koulu auttaa matkarahoituksessa, mutta on näiden unelmien toteuttamiseksi käyty vuoden verran töissäkin.

Vaellukselle olisi myös kiva päästä taas tänä kesänä! Katsotaan saadaanko porukka kasaan. Ja ai että, merikin on jo auki ja kutsuu melontaretkille!

Minun on näköjään vaikea pysyä paikoillani. Sellainen luonne minulla kai on. Mutta kun maailma on täynnä mahdollisuuksia tehdä ja nähdä!

Go Explore!

2 kommenttia »

 1. Moi Lauri-serkku!

  Onnittelut vaihto-oppilaspaikastasi!!
  Sinulla on muutenkin kiva blogi ja olen sitä lueskellut täällä ulkomailla. Ja tosi hyvät ja taidokkaat valokuvat. Niitä on ilo katsella.
  Sinäkös olet sitten suuntaamassa kokonaan tuonne itään päin ja Etelä-Amerikan vierailu siirtyy myöhemmälle, vai? Ihan tervetuloa vain sitten kun pääset tänne reissaamaan!! Chile on mielenkiintoinen maa!
  Voi hyvin kesästä nauttien ja opiskeluista leväten.
  Saija-serkku

  Saija-serkku - 23.5.2012 06:50

 2. Heippa Saija ja koko perhe!

  Kiitoksia onnitteluista ja kiitos myös kutsusta Chileen! Toivottavasti olette viihtyneet siellä ja viihdytte vielä tammikuuhun asti, jolloin voisin tulla kyläilemään. Olisi mukava nähdä siellä! Kaikkea hyvää teille!

  Lauri - 31.5.2012 11:47

Kirjoita kommentti