Pääsiäinen Lapissa 5.-11.4.2012

Suomi - 20.4.2012 12:37

Tässä hieman valokuvia Eetun ja minun pääsiäisreissulta Lapista.

Kuten kuvista näkyy, kevätsää oli aivan mahtava! Yöpakkaset olivat paikoin koviakin, mutta iltapäiväksi pakkanen lauhtui nollan tuntumaan. Kun ei tuullutkaan, niin pilvettömältä taivaalta paistanut aurinko syvälämmitti jokaisen ulkoilevan elollisen sielua lähtemättömällä tavalla.

Vietimme muutaman päivän Kittilässä Rantajääsköjen perheen luona. He ovat vanhoja perhetuttujamme Afrikasta, joiden luona kyläilimme kun olin pieni. Ullan ja Tapanin muistin vielä hyvin, mutta Samuel oli kasvanut kovasti sitten viime näkemän. Hän oli ollut vuoden Uudessa-Seelannissa ja näytti meille hienoja videoita matkaltaan.

Kittilästä oli lyhyt matka Ylläkselle ja Leville laskettelemaan. Pääsiäislomista ja mahtavista säistä huolimatta rinteissä oli hyvin tilaa laskea. Epäilin laskettelutaitojeni unohtuneen ja olin varma, että niin isoissa rinteissä loukkaisin itseni, mutta toisin kävi. Lasku sujui hyvin ja oli oikein hauskaa!

Loppuajan lomasta vietimme isovanhempieni kanssa Rovaniemellä ja mökillä. Ulkoilimme ja saunoimme paljon. Pullaa ja kaakaotakin saatiin taas koko vuoden edestä!

Kyllä teki hyvää päästä Lapin luontoon, jossa sielu lepää, ja ottaa etäisyyttä kaupungin vilinään. Oli mukava vain kuunnella hiljaisuutta ja kerrostalojen sijasta katsella puita sekä metsiä.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti