Ensimmäistä kertaa Alpeille

Ranska, Sveitsi - 5.7.2010 16:36

Noniin, potkastaanhan taas matkablogiin vähän henkeä pariksi viikoksi. Ollaan nimittäin kaverin kanssa lähdössä alamäkipyöräilemään Alpeille!

Olen tietysti aivan innoissani, sillä en ole koskaan aiemmin edes Keski-Euroopassa käynyt, tai muutenkaan Eurooppaa matkustanut. Ja mikä voisikaan olla upeampaa kuin pyörähissillä vuoria ylös, katsella korkealta kauas ja tulla sitten kovaa alas. Lomailu luonnon parissa on mun juttu!

Mikan kanssa ollaan maastopyöräilty jo Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, nyt pyöräillään pääasiassa Ranskan ja Sveitsin maisemissa. Reissuun lähdetään sunnuntaina 11. heinäkuuta ja Suomeen palataan 20. heinäkuuta.

Yritän kantaa kameraa mukana, jos se ei kamalasti pyöräilyä haittaa.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti