Au Revoir et Auf Wiedersehen!

Ranska, Sveitsi - 11.7.2010 00:09

Enää muutamia tunteja ennen kuin lähden ensimmäistä kertaa kesälomalla Viroa etelämmäksi. Suomessa on kiva viettää kesää ja etenkin tällaisena kuumana kesänä ei ole sitä perinteistä syytä lähteä parempien säiden perään jonnekin muualle. Kesä Suomessa on ollut mahtava!

Pidän erityisesti vuorista ja viihdyn sellaisissa maisemissa. Tykkään kun näkymät ovat pitkät ja laajat, jotenkin myös korkealla oleminen muistuttaa asioiden hallinnasta. Siispä Alpit, mikä ettei!

Pääsen myös yhdistämään suosikkiulkoilulajini, maastopyöräilyn, matkustamiseen. Mutta mitä olisi upeat maisemat ja hetket, jos niitä ei voisi jakaa? Suosikkiympäristö, -harrastus ja -ystävä saavat matkustamisen kuulostamaan houkuttavalta jopa keskellä Suomen suvea.

Matkalle voi lähteä hyvillä mielin ottaen sen vastaan ikään kuin palkintona koko kevään vaatineesta pääsykoeopiskelusta. Varsinkin, kun tietää minkä parissa ja missä seuraavat 5 vuottaan tulee viettämään, Helsingissä kauppatieteiden parissa nimittäin. Nyt voi siis nauttia lomasta täysin unohtaen syksyn ja tulevan vuoden suunnittelun!

Täältä tullaan Alpit, oletteko valmiit!

4 kommenttia »

 1. Hurraa serkku! Onnittelut opiskelupaikasta! Pakko oli keksiä joku onnittelukeino (kun mua ei saa naamakirjaan ja ei taida sun puhelinnroakaan olla). Onneksi matkablogille on edelleen käyttöä ;)

  Halauksin, Annemari

  Annemari - 20.7.2010 12:59

 2. :D Hurraa kekseliäs serkku! Hyvä oivallus. Kiitokset onnitteluista :)

  Lauri - 21.7.2010 12:34

 3. Hihi! Ja nyt voin toivottaa hyvää nimipäivää :D. Kohta voit vaihtaa blogin nimeksi “Laurin virallinen onnittelusivusto”… Ehehe…

  – Annemari ;)

  Annemari - 10.8.2010 08:27

 4. Hehe :) Kiitos jälleen onnitteluista Annukka!

  Lauri - 12.8.2010 00:50

Kirjoita kommentti