Viimeinen luku alkaa

Taiwan, Uusi-Seelanti - 12.2.2010 15:50

Kello on nyt 1:50 aamuyöstä täällä Uudessa-Seelannissa. Lentokentällä pitäisi olla aamuviideltä. Kamat on pakattu ja pyörän huutokauppakin päättyi vähän aikaa sitten. Sain myytyä sen uskomattoman hyvään hintaan. Itse maksoin pyörästä uutena 330 euroa ja täällä myin sen käytettynä 350 eurolla. Se alkoi jo kyllä hajoilemaan pikkuhiljaa vähän joka paikasta, koska oli joutunut niin kovaan käyttöön, mutta tehtiin siitä hyvä ilmoitus ja puunattiin hienoksi niin se myi hyvin. Se oli siis iloinen yllätys!

Seuraavana ja viimeisimpänä kohteena edessäni siintää Taiwan, tuo pieni, mutta kuitenkin niin suuri saari Kiinan edustalla. Sinne menen sukulaisteni luo lomailemaan. Saavun perille 13. helmikuuta, eli tänään. Pääsenkin heti osalliseksi erästä vuoden suurinta tapahtumaa, kiinalaista uutta vuotta nimittäin. Sitä juhlitaan 14. helmikuuta alkaen ja juhlinta kestää kymmenisen päivää. Tuolloin koko maa seisahtuu. Ilmeisesti juhla ei ole niinkään hurja, vaan muistuttaa enemmänkin meidän jouluamme. Sellainen perhejuhla.

Muita suunnitelmia Taiwanin suhteen ei vielä oikeastaan ole. Katsotaan mitä tuuli tuo tullessaan.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti