Takaisin Christchurchissä

Uusi-Seelanti - 6.2.2010 10:15

Täällä sitä ollaan lähtöpisteessä taas. Ilmasto on selkeästi viileämpi kuin länsirannalla.

Tänään oli hauska pyöräilypäivä. Mentiin sellaiselle pienelle vuorenkukkulalle, josta laski kaikenlaisia rakennettuja ja luonnollisia polkuja alas laaksoon. Laaksosta mentiin ylös bussikuljetuksella. Bussin peräkärry näytti hienolta, kun siinä oli yli 30 pyörää rivissä. Täällä tuo alamäkipyöräily näyttää olevan tosi suosittua jo nuortenkin parissa. Bussissa oli suuri joukko 13-15-vuotiaita rämäpäitä.

Pääsin myös kokeilemaan yhtä alamäkireittiä Henrin jyräpyörällä, mikä oli mainio kokemus. Aloin enemmän ymmärtää senkin asian puolesta. Ihan järkyttävähän se on maantiellä ja ylämäessä, mutta hyppyreissä ja kivikossa varsin hauskaa menoa. Pyörä on paljon omaani painavampi, ajoasento huomattavasti rennompi ja taaempana ja sitten siinä on syvä täysjousto, joten hypyt on ilmavia, hallittuja ja laskeutuminen huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Hauska alamäkikokemus.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti