Apinointia

Uusi-Seelanti - 12.2.2010 15:34

Noniin tänään oli sitten viimeiset villitykset täällä Uudessa-Seelannissa.

Totuttuun tapaan herättiin Sumnerin rannalta monien muiden roudareiden kanssa. Subwayn kautta ajettiin Adrenalin Forest nimiseen paikkaan pitämään hauskaa. Christchurchissä on joku kumma kirous, kun aina sataa, mutta tänään sattui hyvä sää.

Adrenalin Forest oli jokaisen kiipeilijän unelma. Metsä täynnä eritasoisia ratoja, jotka nousivat aina yli 20m korkeuteen. Aluksi oli lyhyt opastus, jossa laitettiin valjaat kiinni ja näytettiin kuinka niitä tulee käyttää. Sitten saatiinkin jo rynnätä ominpäin metsään! Meillä vierähti siellä kolmisen tuntia, kun käytiin kaikki paikan kuusi rataa läpi. Monesti mentiin vaijeria pitkin ylös tai alas puiden välissä. Sen lisäksi oli paljon köysiratoja ja liaaneja. Huippuhauskaa oli ja maksoi vain 13 euroa!

Sitten palattiin rannalle, jossa otettiin autosta kaikki ulos ja pakkasin kamani huomista lähtöä varten. Illalla mentiin vielä viettämään vähän läksiäisiä kaupungille.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti