Voisin vaikka asua täällä

Uusi-Seelanti - 15.1.2010 10:17

Tiiättekö tää se on elämää. Pyöräillä upeissa maisemissa vaihtelevissa maastoissa kavereiden kanssa. Asua omassa pikku asuntoautossa missä huvittaa. Laittaa pöytä ja penkit pihalle ja kokata aamiaista metsän siimeksessä tai meren äärellä. Siihen vielä jokikalastusta. Luonto on kaunis villaisine lampaineen, eikä ole vaarallisia eläimiäkään. Kaikki on niin puhdasta ja harmitonta. Ihmiset harrastavat ulkoilua pyöräillen, liitovarjoillen, surffaten, ratsastaen, kalastaen ja vaikka miten. Vähän väliä huudahdan “Lord of the Rings!”, kun mutkan takaa paljastuu seuraava spektaakkelimainen näky, ihan niin kuin siinä elokuvassa. Ihmisetkin ovat täällä niin ystävällisiä ja iloisia.

Parhaimmat paikat jää tietysti pyöräillessä kuvaamatta, koska on niin kivaa ettei viitsi pysähtyä.

Jippii Henri tulee muutaman tunnin päästä! Jännä nähdä taas pitkästä aikaa, Henri on kuulemma lihonut…hehe

1 kommentti »

  1. Jeah. Uusi Seelanti on kyllä kova paikka :) Ja mukavaa että seuraa löytyy :P

    Juho L. - 26.1.2010 04:57

Kirjoita kommentti