Maisemien vaihdos

Uusi-Seelanti - 18.1.2010 08:58

Henri on saapunut onnellisena keskuuteemme ja päässyt mukaan leirielämään. Pari viime päivää etsittiin Henrille kuumeisesti pyörää, jotta päästäisiin jo matkaan. Suunnitelmat eivät tuntuneet onnistuvan, pyörää ei löytynyt millään ja myyjiin saatiin huonosti yhteyttä.

Varattiin viikonlopulle myös paintball ja maksettiin siitä 150 dollaria etukäteen. Ajettiin aika pitkä matka jonnekin metsän perukoille vain todetaksemme keikan peruuntuneen. Meille ei oltu ilmoitettu asiasta mitään eikä paikalla ollut ketään. Toivottavasti saadaan rahat takaisin!

Päästiin kuitenkin viimein matkaan, kun saatiin Henrille hommattua silmää ja kukkaroa tyydyttävä pyörä. Ihmeen välineurheilijoita nämä matkakumppanini. Toki onhan se ymmärrettävää, koska he aikovat viedä pyörät Suomeen saakka. Pääsen kuitenkin yhtä kovaa viisi kertaa halvemman fillarini kanssa. Olen aina ollut sitä mieltä, että tässä lajissa on enemmän kyse kuskista kuin välineistä, niin tykkään ajatella. Pyöräily on upea harrastus ja ehkä jopa suosikkini kaikista, mutta silti en ole koskaan ollut kiinnostunut maksamaan kalleista merkeistä.

Joka tapauksessa noustiin Christchurchistä reilun tunnin verran vuoria ylöspäin sisämaahan päin. Meillä on erinomainen pyöräilykirja, johon on merkattu hyviä pyöräreittejä. Ajettiin yksi aivan upea neljän tunnin traili. Maisemat olivat ylväät, kapea polku kulki vuorten rinteitä pitkin satojen metrien pudotus vieressä. Pelko ei ollut tänään mukana ajossa ja meillä oli hurjan hauskaa! Kaikki olivat aivan innoissaan. Tässä vähän makupaloja. Kuvien pääosissa aina niin flashy Henry.

Yääk, Henri mätänee. Ikkunat auki! Taitaa olla turistiripulia.

Tässä vielä kuvia seuraavan päivän seikkailuilta.

3 kommenttia »

  1. Hyvä Trio !

    Teebo - 18.1.2010 22:08

  2. Heh :D muistuu mieleen lukion pyöräreissu… Henri ehkä 80% kuvista :D:D:D Kyllä muuten syö kun lukee näitä juttuja… vähän… noh.. ei pysty kun ei pysty. Pitäkää lippu korkeella!

    Tuomo - 22.1.2010 17:29

  3. Aijai kyllä sun Tuomo pitäis olla kans täällä! ;)

    Lauri - 26.1.2010 05:44

Kirjoita kommentti