Kiitoradalla uuteen suuntaan

Australia - 6.1.2010 16:02

Viimeisimmät päivät Australiassa ovat olleet hyvin toimintatäyteisiä.

Maanantaina kävin korjauttamassa jo rakkaiksi tulleet kirpputorilta löytämäni kengät. Olin yllättynyt korjauksen halvasta hinnasta, koska luulin ettei nykypäivänä ole enää järkeä korjata mitään, vaan ostaa aina uutta. 6 dollarilla sain kengät plankattua ja liimattua.

Samana päivänä vierailtiin yhden saksalaisperheen luona, jossa skeitattiin ja jalkapalloiltiin. Tytöillä lipsahti skeittilauta viemäriin, joten sain leikkiä sankaria ja kävin hakemassa laudan viemäristä. Heillä oli soma lapsuusikäni suosikkikoira, sellainen huskykoira nimeltään Tiger.

Yhä edelleen samana maanantaina ennätin vielä keskustaan ja valloittamaan maailman suurimman yksikaarisillan. Kiipeily päivän vaihtuessa iltaan oli hieno kokemus. Pääsin todistamaan Sydneyn kaupungin valojen lisäksi suuren risteilyaluksen lähtöä satamasta. Pitkään siinä kyllä meni, kolme ja puoli tuntia!

Tiistaina oli huippuhieno rantapäivä Maroubrassa . Tavattiin siellä taas lisää suomalaisia ja mentiin yhdessä syömään tosi halpaa ja hyvää kotiruokaillallista kuudella dollarilla läheiselle kasinolle.

Huhhuh keskiviikkona noustiin Raden kanssa ylös kello 4 aamulla. Piti päästä aikaisin lähtemään, koska aiottiin kävellä noin 30km pitkä rannikkokävely, joka veisi suurimman osan päivästä. Oltiin pakattu hyvät eväät reppuun, kun lähdettiin sumuiseen aamuun. Julkisilla päästiin melko lähelle kävelyn alkua parissa tunnissa. Maisemat olivat upeat ja hyvin vaihtelevat. Ensimmäisen 10km aikana käveltiin varmaan viidentyylistä maastoa sademetsistä ja viidakoista niittyihin sekä rantahietikkoon . Matkalla oli myös upeita uintipaikkoja, joissa käytiin virkistäytymässä . Kotona oltiin kuuden aikoihin illalla. Sinä aikana Mikakin oli ehtinyt jo saapua Lidcombeen ja he olivat menneet Kikan ja lasten kanssa rannalle.

Nyt tässä on illalla laitettu Tahlian synttäribileteltta pihalle pystyyn ja vähän riehuttu jalkapallon kanssa. Sain siirrettyä Kikalle ja Radelle kaikki ylimääräiset matkatavarani, joista kantamukseni kevenivät varmaan noin 7 kiloa.

Huomenaamulla lähtee kone Christchurchiin kello 10:15. Kikka ja Rade vievät meidät sinne kahdella autolla, ettei tarvitse pyörien kanssa nähdä niin paljon vaivaa. Ollaan jo ihan innoissaan tuosta luvatusta maasta!

1 kommentti »

  1. Kuulostaa mahtavalta sun seikkailut!!! vitsit. hienoa mitä pääsetkään kokemaan…varsinkin tuo viemäri kuulosti hiuksia nostattavalta :D eimutta, on se hyvä auttaa tyttöjä hädässä :)

    Anonymous - 8.1.2010 14:49

Kirjoita kommentti