Näin kulutan aikaa

Australia - 20.12.2009 11:05

Yksi viikko lisää Australiassa taas takanapäin.

Alkuviikosta oltiin farmilla töissä ja palattiin sen pariin, mitä pelkäsinkin – mattojen nimittäin . Muuten viikko oli mukava. Käytiin uimassa ja saunomassa. Syötiin myös hyviä ruokia . Keskiviikkoiltana sain kuitenkin flunssan ja jätin torstain marjapoiminnat väliin. Näin oli edessä neljän päivän vapaa.

Valitettavasti olo oli aika tunkkainen aina lauantaihin saakka. Niimpä vapaapäivät menivät aika kevyesti lepäillen.

Mikalla oli 20-vuotissynttärit sunnuntaina 20. joulukuuta. Mentiin jo lauantaina niitä vähän etukäteen juhlistamaan Penrithiin. Mikolle kello 12:20 juna oli vähän liian aikainen eikä hän sitten lähtenyt mukaan. Harmi, koska se olisi ollut hauskaa. Sen sijaan hän oli tehnyt meille ruoan valmiiksi kun palattiin. Peukku Mikolle hyvästä ruoasta.

Penrithiin oli sellainen noin puolentoista tunnin matka. Käytiin syömässä ja mentiin sitten pelaamaan aqua golfia, jonka työkaveri Rog oli neuvonut. Maksaa vain $7 ja saa lyödä sillä rahalla 50 palloa. Golftaitojen harjoittamisen lisäksi voi voittaa rahaa. Ideana on lyödä palloja kuten normaalilla golf rangella, mutta nurmen sijasta palloja lyödään järvelle ja yritetään osua $10-100 maalitauluihin. Oletettiin toki lyövämme leikin rahoiksi, mutta näin ei näteistä swingeistä ja 200 pallosta huolimatta käynyt. Hupaisaa puuhaa joka tapauksessa!

Päivä jatkui golfmerkeissä, kun siirryttiin minigolfin pariin.

Illallisen jälkeen pyöräiltiin Narrow Neckille katsomaan hieno auringonlasku.

Sunnuntaina nukuttiin oikein pitkään…niin pitkään ettei ehditty juuri mitään päivän aikana tehdäkään. Edellisiltana käytiin keskiyöshoppailemassa jouluruokia ja tänään harjoiteltiin porkkanalaatikolla ja kinkulla. Käytiin kuitenkin vähän ulkoilemassa Katoomba Fallseilla . Mika sai synttärilahjaksi Kismetin.

Joulu on jo ihan pian!

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti