Lopun ajat

Australia - 24.11.2009 16:42

Aika täällä Melbournessa lähenee loppuaan. Jännäksi menee. Muutamat ihmiset on käyneet katsomassa autoa, mutta mitään sen varmempia ostajia ei ole löytynyt. Viiden päivän päästä onkin lähtö, mutta ei vielä tiedetä tapahtuuko se autolla vai lentokoneella.

Töissä olen ollut ahkerasti ja tienannut rahani mitä miellyttävimmistä hommista. Esimerkiksi pari tuntia kulutin 3D-palapelin kokoamisessa. Tänään sain koristella joulukuusia. Joku päivä sitten sain rakentaa itsesuunniteltuja valaisimia ja johdottaa ne. Niistä tuli hienoja ja sain nimetä ne. St Petersburg crystal table lamp on tuotteen nimi. Täytyykin napata niistä kuva ja lisätä tänne. Osat olivat lojuneet varastossa 10 vuotta.

Tänään oli mitä mukavin ilta yhdessä Brendanin ja Eric Leen ;) kanssa. He ovat siis ystäviäni pelastusarmeijasta. Brendan järkkäsi good bye dinnerin. Mentiin keskustaan syömään sellaiseen oikein viihtyisään kiinalaiseen ravintolaan. Isokin se oli, useammassa kerroksessa. Tilattiin ihan mahtiruoat. Tai siis Eric Lee tilasi hienosti kantoniksi lausuen. Ja et arvaakaan, mutta saatiin krokotiiliä! Alkupaloiksi tilattiin erilaisia oistereita, nam nam . Sitten jaettiin kolmestaan kroko, possu ja sellainen seafood platter. Kroko oli ehdoton suosikkini! Tekstuuri muistutti katkaravun, kalan ja kanan sekoitusta. Maku puolestaan oli aika laimea, vähän kuin etanatkin Swazimaassa, sellainen kananmunan kaltainen. Meillä oli hyvin rento ja hupaisa ilta. Paljon hauskoja juttuja. No, nähdään kuitenkin vielä ensi lauantaina Genevan juhlissa.

Huomenaamuna menen urearyypylle…

2 kommenttia »

  1. Urea ryypylle jos menet voit löytää itsesi muista maailmoista.

    Ukki - 24.11.2009 18:52

  2. Joo se oli sellainen hengitystesti helikobakteerin testaamiseksi.

    Lauri - 27.11.2009 14:09

Kirjoita kommentti