Lomaa töistä

Australia - 16.11.2009 14:58

Vietin rattoisan kolmen päivän loman töistä, joka tuntui ihanan pitkältä. Ehdittiin tehdä Mikan kanssa yhtä sun toista. Laitettiin muun muassa automme myyntiin, sana kiertämään tästä. Se tietysti edellytti auton täydellistä putsausta ja ensimmäistä pesua varmaan vuosiin! Saatiin siitä ihan uuden näköinen vielä, kun Mikko viimeisteli verhot. Ostettiin myös Ebaystä pyöräteline autoon, mutta saa nähdä tuleeko sille käyttöä, jos auto satutaan saamaan myytyä.

Säät on olleet aika uskomattomat koko sen ajan, kun Mika on täällä ollut. Yli 10 päivää putkeen on paistanut aurinko ja ollut kuuma. Kävinkin ensimmäistä kertaa rannalla täällä Melbournessa. Tosi pitkä ja kiva biitsi itse asiassa, ainakin kun menee vähän kauemmas niin saa olla rauhassa. Mentiin Mikan kanssa lököilemään, parantamaan maailmaa ja heittelemään aussifutista rannalle aika kauas keskustan pääbiitsistä. Uimaan ei kuitenkaan uskallettu.

Paljon on myös pyöräilty ja nyt onkin Lysterfieldin luonnonpuiston pyöräpolut koluttu . Elämäni siisteimmät polut tähän mennessä ! Pyöräkin toimii loistavasti.

Sunnuntaipäivä vierähti turisteillen. Aamulla mentiin Camperwellin torille, mutta siellä oli lähinnä paljon vanhaa krääsää ja naisten rättejä . Löysin sieltä kuitenkin tosi tyylikkäät kengät kympillä. Sieltä jatkettiin keskustaan syömään erääseen maittavaan ja halpaan japanilaiseen ravintolaan lähellä State Librarya . Käytiin Melbournen #1 nähtävyydessä, eli Queen Victoria torilla. Se on tosi iso tori, jossa myydään kaikkea katkaravuista UGG-bootseihin . Siellä sai paljon aikaa kulumaan . Ei kuitenkaan ostettu mitään, vaikka paljon hienoja hattuja löysinkin . Turistikiertue jatkui Victorian kansallisgalleriaan, joka oli valtava rakennus, mutta siihen se oikeastaan jäikin . Sisällä oli toki mielenkiintoinen shakkihuone , mutta taide itsessään oli melko tylsää, tai ainakaan sinä päivänä ei jaksanut kiinnostaa. Päätettiin jalkojen rasittama taival kapteeni James Cookin mökille .

Mika on nyt relaillut Melbournessa ja suuntaa katseensa kohti Tasmanian osavaltiota keskiviikkona. Aikoo matkata siellä erään netistä löytämänsä saksalaisen pojan kanssa. Tulee varmasti hieno matka!

Minä puolestaan palaan lamppujen pariin töihin…en enää kauaksi aikaa kuitenkaan.

5 kommenttia »

 1. Aika kivan näköstä trailia :P
  Ei oikee malttas tääl suomessa ootella enää…

  Henri - 16.11.2009 15:31

 2. ^^ hihi on mainioita polkuja!

  Lauri - 18.11.2009 10:15

 3. Oct15 Had an awesome amazing night I had never been to tejano ranch but for you I had to check it out plus I promised you I would show up you rocked it as always now we gotta do it up big for my bday on December 30th the day of your show at tejano ranch again love ya see ya soon agan1(10/i4/2011 | Tejano Ranch | Austin, TX)

  Boss - 1.12.2016 10:05

 4. Mos Moos Moos-As usual, KILLER is right! seriously, this album is helping me stay sane through this crazy emptiness of winter and the endurance of graduate school finals. thanks again as always for shining the light!

  asi lloyds - 8.1.2017 00:09

 5. Hey thanks for the kind words Brian. It’s not that I have a bad opinion of the FSP, infact I’m really impressed and I’d love to move. It’s just not in the stars for me at the moment. My wife and I do want to attend a liberty forum one of these years so maybe we’ll still get a chance to meet

  http://www./ - 14.2.2017 15:25

Kirjoita kommentti