Lomaa töistä

Australia - 16.11.2009 14:58

Vietin rattoisan kolmen päivän loman töistä, joka tuntui ihanan pitkältä. Ehdittiin tehdä Mikan kanssa yhtä sun toista. Laitettiin muun muassa automme myyntiin, sana kiertämään tästä. Se tietysti edellytti auton täydellistä putsausta ja ensimmäistä pesua varmaan vuosiin! Saatiin siitä ihan uuden näköinen vielä, kun Mikko viimeisteli verhot. Ostettiin myös Ebaystä pyöräteline autoon, mutta saa nähdä tuleeko sille käyttöä, jos auto satutaan saamaan myytyä.

Säät on olleet aika uskomattomat koko sen ajan, kun Mika on täällä ollut. Yli 10 päivää putkeen on paistanut aurinko ja ollut kuuma. Kävinkin ensimmäistä kertaa rannalla täällä Melbournessa. Tosi pitkä ja kiva biitsi itse asiassa, ainakin kun menee vähän kauemmas niin saa olla rauhassa. Mentiin Mikan kanssa lököilemään, parantamaan maailmaa ja heittelemään aussifutista rannalle aika kauas keskustan pääbiitsistä. Uimaan ei kuitenkaan uskallettu.

Paljon on myös pyöräilty ja nyt onkin Lysterfieldin luonnonpuiston pyöräpolut koluttu . Elämäni siisteimmät polut tähän mennessä ! Pyöräkin toimii loistavasti.

Sunnuntaipäivä vierähti turisteillen. Aamulla mentiin Camperwellin torille, mutta siellä oli lähinnä paljon vanhaa krääsää ja naisten rättejä . Löysin sieltä kuitenkin tosi tyylikkäät kengät kympillä. Sieltä jatkettiin keskustaan syömään erääseen maittavaan ja halpaan japanilaiseen ravintolaan lähellä State Librarya . Käytiin Melbournen #1 nähtävyydessä, eli Queen Victoria torilla. Se on tosi iso tori, jossa myydään kaikkea katkaravuista UGG-bootseihin . Siellä sai paljon aikaa kulumaan . Ei kuitenkaan ostettu mitään, vaikka paljon hienoja hattuja löysinkin . Turistikiertue jatkui Victorian kansallisgalleriaan, joka oli valtava rakennus, mutta siihen se oikeastaan jäikin . Sisällä oli toki mielenkiintoinen shakkihuone , mutta taide itsessään oli melko tylsää, tai ainakaan sinä päivänä ei jaksanut kiinnostaa. Päätettiin jalkojen rasittama taival kapteeni James Cookin mökille .

Mika on nyt relaillut Melbournessa ja suuntaa katseensa kohti Tasmanian osavaltiota keskiviikkona. Aikoo matkata siellä erään netistä löytämänsä saksalaisen pojan kanssa. Tulee varmasti hieno matka!

Minä puolestaan palaan lamppujen pariin töihin…en enää kauaksi aikaa kuitenkaan.

2 kommenttia »

  1. Aika kivan näköstä trailia :P
    Ei oikee malttas tääl suomessa ootella enää…

    Henri - 16.11.2009 15:31

  2. ^^ hihi on mainioita polkuja!

    Lauri - 18.11.2009 10:15

Kirjoita kommentti