Aktiviteetteja Melbournessa

Yleistä - 10.11.2009 15:36

Mika on jättänyt turistitouhut toisaalle ja keskittynyt täällä olennaiseen, eli ruoanlaittoon. Töistä palatessani minua on odottanut aina erilaiset ja herkulliset ateriat. Mukava saada vaihtelua dieettiin ja ruokakin maistuu paremmalta, kun en itse kokkaa. On syöty ruokia kengurusta tacoihin.

Mika on kuitenkin hieman poissa tolaltaan kovasta kuumuudesta johtuen. Päivät ovat olleet 30-35 asteisia ja illatkin vielä kuumia. Omituinen asia on se, että pihalle mennään kuitenkin melkeinpä vilvottelemaan, koska meidän talo on ihan kuin sauna. Sisällä lämpöä on 40 astetta. Täytyy muistaa juoda paljon vettä. Mika asuu kuitenkin eri talossa, joka on tiilitalo ja viileämpi.

Eilen, maanantaina, käytiin Churchillin luonnonpuistossa. Ihan mahtava paikka. Tosi kivoja pyöräpolkuja ja paljon . Hikisen pyörälenkin jälkeen mentiin vielä uimaan järveen . Vesi oli täydellisen lämpöistä, virkistävää . Erinomainen paikka kerrassaan. Sinne voitaisiin tehdä ihan päiväretki, koska on niin paljon pyöräiltävää, mukava järven hiekkaranta ja nurmikkoakin lököilyyn, ruoat saa valmistettua ilmaisissa grilleissä piknikalueella. Mika näki ensimmäiset kengurunsakin.

Tänään 10. marraskuuta mentiin super Tuesday leffailtaan Camberwellin Rivoliin. Idyllinen, hieno ja erilainen elokuvateatteri. Katsottiin The Imaginarium of Dr. Parnassus, joka oli australialaisen Heath Ledgerin viimeinen elokuva. Hänen rooliaan itse asiassa näytteli neljä eri näyttelijää, muun muassa aina loistava Johnny Depp. Itse elokuva oli puoliksi fantasiaa (mielikuvitusmaailmaa) ja puoliksi todellista, mikä teki siitä kiinnostavan. Se oli jopa jonkin verran biblikaalinen. Parhaimpia näkemiäni elokuvia, Mikakin piti siitä kovasti, vaikkei fantasioista muuten niin innostu. Kannattaa käydä katsomassa, hyvin mielenkiintoinen, erilainen, humoristinen ja jännä.

Huomisillallekin on varattu jo menoa, mutta se on työporukan kanssa. Eräs työntekijöistämme menee naimisiin, niin menemme sen kunniaksi ulos syömään.

Mikko ei ole juuri päässyt rientoihin mukaan, koska hän on taas myyntihommissa ja tulee edelleen kotiin vasta myöhään illalla, mikä on harmillista. Mikko myy sellaista palvelua, jossa käydään asiakkaan puolesta kaupassa ja toimitetaan ostokset kotiin ja Mikko onkin saanut aika hyvin myyntejä.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti