Yllätys!

Australia - 29.9.2009 15:47

Eilen oli taas raksapäivä kun piti saada valmiiksi se sen talon katto, jota viime perjantaina tehtiin. Nyt naulattiin kaikki loput kattolevyt paikoilleen ja saumattiin ne. Siinä menikin koko päivä. Olin sen jälkeen aika lailla jumissa, kun oli koko päivän katellut kattoa kohti. Niskoille kovaa reeniä. Ja käsille kans, ei oo helppo naulata koko ajan ylöspäin, vähän niin kuin painoja nostelis.

Kotiin päästyä ilma oli kirkas ja kaunis, joten lähdin pienelle juoksulenkille.

Illemmalla päätin kokeilla lettujen kokkailua. Aluksi ei oikein onnistunut, kun tuli liikaa taikinaa pannulle, ne repeili ja paloi, mutta 2/3 osaa kuitenkin onnistui hienosti. Maanantait on tosi kivoja, koska silloin tulee Top Gear telkusta niin siinä kattelin hauskoja autoja ja söin hillolettuja. Nami nam.

Tiistaina oli taas ihan normi kauppapäivä ja olikin kivaa. Päivä meni nopeasti valaisimia asennellessa ja joulun tuotteita esille laitellessa. Tiistaisin ja torstaisin on 5$ kebabpäivä, jolloin läheisestä ravintolasta saa isoja kebabbeja vitosella. Soitan sinne aina ja tilaan yhden haettavaksi. Porukka on tosi hauskaa ja on jo oppineet mun nimen ja aina niin ilosesti moikkaa kun tuun hakeen kepappini.

Mutta sitten pomolla olikin jymy-yllätys täksi päiväksi. Se oli hankkinut mulle polkupyörän! Eilen olin siltä kysynyt, että mistähän saisin ostettua käytetyn pyörän ja sitten tänään se toi mulle omansa. Siisti maastopyörä, joka kulkee liikenteessä tosi lujaa ja sutjakasti. Täällä vaan ei saa missään nimessä ajaa ilman kypärää. Poliisit sakottaa siitä ja järjestää ratsioitakin. Siispä sain lähteä töistä vähän etuajassa ja talutin pyörän läheiseen pyöräliikkeeseen, josta ostin kypärän ja olin virallisesti pyöräilykelpoinen. Ihan ihme juttu, innoistuin pyörästä niin kovasti että silmät kostui. Ihan niin kuin isä olisi omalle pikkupojalleen ostanut yllärilahjaksi pyörän!

Satuinkin sitten törmäämään pariin maastopyöräilijään päivän aikana, jotka neuvoivat minulle hyviä maastopyöräilypaikkoja.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti