Tuomiopäivä

Australia - 23.9.2009 14:21

Taivas Sydneyssä oli tänä aamuna juuri niin kuin on kirjoitettukin, verenpunainen. Oikeastaan koko NSW oli punainen. Kyseessä ei kuitenkaan valitettavasti ollut maailmanloppu. Outbackistä oli saapunut kovan tuulen kuljettamana mieletön määrä punaista pölyä, mikä aiheutti hurjan aprillipilan sydneysiderseille. Näkyvyys oli mitätön ja ihmiset käyttivät hengityssuojia. Monet lennot jouduttiin perumaan ja siirtämään Melbourneen. Katso video tästä.

Muutenkin tännepäin kuuluu ihan hyvää. Töissä on mennyt kivasti, olen päivä päivältä päässyt paremmin juoneen mukaan. Tämä ensimmäinen viikko on koeviikko, jonka jälkeen päätetään jäänkö vai en, mutta näyttää kuulemma hyvältä tähän asti. Sopparia ei olla vielä tehty, mutta palkka on noin 17$ tunti, eli noin 10€. Ei hullumpi mielestäni. On vielä niin lähelläkin tuo työ, ettei mene rahaa työmatkaankaan.

Ja Mikkokin on saanut töitä! Eilen hän kävi tekemässä harjoittelupäivän ja tänään sai paikan eräästä firmasta, jossa hän myy firman tuotteita ovelta ovelle tyylillä. Siinä voi tienata oikein hyvin, jos on menestyvä myyjä. Jos oikein ymmärsin niin kyseessä on joku energia-/sähköfirma.

Päivät on menneet aika nopeasti, eikä oikein mitään muuta hirveästi töiden lisäksi ehdi tehdä. Vähän olen laskeskellut kemiaa töiden jälkeen, mutta olo on yleensä aika väsynyt ja niinpä tulee vain tehtyä ruokaa ja katsottua telkkua tai jotain muuta rentoa.

Kiitos lukijoille! 19.9.2009 sivuilla kävi 199 vierailijaa.

1 kommentti »

  1. Hienoo et on töissä lähteny kulkee hyvin:)
    Kattelin kuvist et aika hurjan näköne hiekkamyrsky oli siel :P
    Tsemppia ja siunausat töihin!

    Henri - 24.9.2009 13:02

Kirjoita kommentti