Sota asuntoja vastaan

Australia - 12.9.2009 10:44

Huh, miksi elämässä täytyy nähdä niin paljon vaivaa..

Ollaan tässä joka päivä intiivisesti etsitty asuntoja, soitettu lukuisia puheluita ja ajettu ympäri Melbournea . Tosi raskasta. Eilen käytiin katsomassa yhtä kämppää jo etukäteen, jota oli tarkoitus katsoa vasta seuraavana päivänä. Aiemmat kämpät ovat olleet aika likaisia ja vanhoja, mutta tämä oli hieno pieni kerrostalo. Kadulla kasvoi puita ja se oli oikein viihtyisää aluetta. Ja talon etupihalla kasvoi koivuja, jotka olivat jo hiirenlehdillä. Se tuntui kuin kohtalolta.

Käveltiin siinä sitten lähialueita ja todella rakastuttiin paikkaan! Mukavan rauhallista, mutta riittävän lähellä oli liikenne ja kulkuyhteydet. Kivoja ravintoloita ja putiikkeja myös lähellä. Ostoskadut täynnä taidegallerioita. Kallista aluetta. Mutta tämä kämppä oli halpa. Tuntui liian hyvältä ollakseen totta. Vitsinä heitin, että tässä kun olisi vielä valaisinkauppa niin olisi työ lähellä. No siinä kun pois ajettiin toista kautta niin kilometrin päässä oli valaisinkauppa. En tiennyt mitä sanoa, tuntui aivan uskomattomalta. Sovittiin myyjän kanssa, että tultaisiin huomenna katsomaan kämppää. Jes! Oltiin ihan täpinöissä. Oli hymy ihan korvissa.

Mutta… pian kaveri lähetti viestin, että kämpän naispuolinen kämppis haluaa tyttö-poika parin. Ei voitaisikaan saada kämppää. Olin ihan että you’re kidding. Mutta ei, näin asia oli. Ja iskikö vähän kova suru puseroon! Mikko sanoi hyvin, että tuntui niin kuin Suomi-Ruotsi pelin jälkeen. Aluksi johdettiin 5-1, mutta sitten hävittiinkin. Se oli juuri tuo tunne… Eipä siinä sitten muuta kun nukkumaan suru puserossa. Seuraavana päivänä taas non-stop soittelua ja datailua. Huh. Ollaan nyt saatu kolme kivanoloista kämppää, joita ollaan menossa katsomaan huomenna. Toivottavasti onnistaa. Rina lähti äitinsä luo viikonlopuksi ja saatiin jäädä tänne hänen kämppäänsä.

No, mutta nyt lähdetään virkistäytymään Collingwood-Adelaide AFL-matsiin!!

1 kommentti »

  1. Höh kun ei löydy helposti. Toivottavasti onnistaa nyt sitten.

    Mika - 13.9.2009 05:09

Kirjoita kommentti