Raksapäivä

Australia - 25.9.2009 15:16

Jatketaan päivien teemalla vielä.

Kaikenlaista sitä pääsee kokeilemaan. Tänään olin koko päivän töissä yhdellä remontoitavalla 1800-luvun talolla. Olen päässyt työporukkaan hyvin mukaan ja hommat alkaa sujua ja viihdyn hyvin. Kaupassa minulle oli töitä täksi viikoksi vain ma-to, mutta pomo pyysi minut mukaansa asentamaan kuvioituja metallilevyjä erään talon kattoon ja seinille.

Se olikin oikein mukava päivä! Aluksi mentiin kauppaan ja pomo osti minulle työvaatteet ja oikeen steel cap bootsitkin. Näytin tosi raksa-larelta . Sitten mentiin talolle, jossa asennettiin niitä levyjä. Pääsin naulaamaan listoja kattoon kiinni ja sitten vielä laittamaan tiivisteet niiden väliin. Siinä se koko päivä oikeastaan menikin. Oli kyllä tosi mukavaa vaihteeksi. Eri alan työntekijät tekivät siellä hommiaan ja kuunneltiin radiota siinä samalla. Pomo aikoo ottaa minut jatkossakin mukaan, maanantaina aloitankin työt jo klo 8 ja mennään sinne talolle vielä hommiin. Tosi kiva, että saa vaihtelua ja lisää työpäiviäkin!

Sain vielä kyydin takaisin kotiin, koska pihalla satoi kovasti.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti