Jännät päivät

Australia - 20.9.2009 13:47

Tässä on nyt kohta viikon verran etsitty töitä intensiivisesti. Muutettiin tosiaan viime tiistaina kämppäämme, josta ollaan tykätty hirmu kovasti. On mukava kun on oma sänky ja saa nukkua niin pitkään kuin haluaa, syödä silloin kun haluaan ja puuhailla omia juttujaan. Olo on ihan kuin olisi kotonaan, oikein rauhoittavaa.

Heti tiistaina kävin printtaamassa CV:itä ja jakelemassa läheisiin kahviloihin ja putiikkeihin. Ne meni niin kuumille kiville, että hain printtasin keskiviikkona lisää ja koko päivän taas jakelin niitä. Netistä en ollut vielä katsonut töitä, koska ajattelin, että ensin katson, josko saisin töitä ihan läheltä. Koska resumeja kului niin kovaan tahtiin, niin luulin, että saisin töitä tosi monesta paikasta. Torstaina kävin taas printtaamassa nipun lisää resumeita. Olin jakanut jo yli 70 resumea!

Sitten torstaina iltapäivällä kävelin yhteen valoisaan liikkeeseen. Se oli valaisinkauppa. Kysyin töitä ja sanoin omaavani aiempaa kokemusta valaisinalasta. He olivatkin juuri kuulemma etsimässä työntekijää, kättelivät minua ja pyysivät tulemaan maanantaina yhdeksältä. Eikä sen enempiä sanoja. No olin tietysti aivan innoissani, enkä oikein tiennyt mitä sanoa tai kysellä tai miten toimia joten vain kiittelin ja lähdin. En sitten tiedä nyt yhtään sainko sen työpaikan vai en, mutta sinne olen huomenna yhdeksäksi menossa. Voi olla, että se onkin haastattelu tai koetyöpäivä tai mikä tahansa. Mutta toivon kovasti, että se olisi minulle työpaikka. Sen jälkeen rentouduin kovasti ja lopetin resumejen jakamisen. Menin kauppaan ostamaan uuden t-paidan ja kengät ja sen jälkeen vielä pitsalle. Kotona menin sitten nettiin katsomaan liikkeen kotisivuja www.perioddetails.com.au Taitaa olla aika menestynyt perheyritys, koska tilat olivat tosi isot ja hienot! Mutta ei se olekaan pelkkä valaisinliike, vaan enemmänkin vanhanaikainen sisustusliike. Sieltä saa siis kaikenlaisia vanhantyylisiä valaisimia, ovenkahvoja, katkaisimia, ovia, pöytiä ja kaikkea. Eikä ihan mikään halpakaan liike.

Perjantaina käytiin Ikeassa vähän shoppailemassa. Oli niin kotoisaa nähdä samanlainen Ikea kuin meillä Suomessakin. Myynnissä oli pipareja ja näkkäreitäkin. Ostin sieltä pöytälampun opiskeluja varten aika pilkkahintaan, 5$! Ostettiin myös lakanat ja peitto. Siellä oli kyllä ihan kaikkea. Ikean tuotteet on kyllä siitä kivoja, että kaikki saa kasata itse. Kasattiin jo yksi sänkykin, kun vuokraisäntä osti meille toisen sängyn. Sitten sen jälkeen mentiin kuntosalille, jonne pääsi oikein kunnolla rentoutumaan. Siellä on nimittäin sauna, höyrysauna ja poreallaskin! Se oli meidän viimeinen ilmanen käynti, joten en tiedä tuleeko jatkossa enää käytyä.

Lauantaina ja sunnuntaina 20. syyskuuta opiskelin kemiaa, joka vie kyllä paljon aikaa, mutta on tosi mielenkiintoista kun oppii asioita! Viimeksi opiskelin kemiallisia sidoksia. Sunnuntaina (tänään) kävin Planetshakersin iltakokouksessa, joka oli aivan mahtava! Planetshakersistä taitaa tulla kotiseurakuntani täällä Melbournessa, vaikka pidänkin pienemmistä seurakunnista. Mutta kun nyt kerta on ideana kokea big city elämää, niin kai siihen liittyy big city churchkin.

Anyways, tänään menen aikaisin nukkumaan, koska huomenna on työpäivä.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti