Viimeinen ilta saunassa

Australia - 27.5.2009 15:11

Keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Vierailumme Katoombassa ja Blue Mountainseilla lähestyy päätöstään, ainakin tältä erää. Viimeinen viikko ollaan lorvailtu sisätiloissa nukkumalla pitkään ja harjoittelemalla kokkauksen saloja ! Matkaa on pitänyt jatkaa jo päiviä sitten, mutta aina on tullut jotain ja nyt viimein päätettiin, että katsotaan vuoden paras TV-ohjelma, ManU-Barca, vielä kun meillä siihen on mahdollisuus ja sen jälkeen voidaan jatkaa matkaa iloisin mielin, toinen kylläkin suruissaan ainakin hetken aikaa. Ollaan puhuttu tästä pelistä jo matkan alusta saakka ja Mikko luottaa Messin vievän espanjalaiset voittoon, kun minä taas uskon Armadan kaatuvan Ronaldon johdolla. 4:00am alkaa lähetys! Pelin jälkeen pakataan kamat ja lähdetään viimein eteenpäin! Aamuksi luvattu pakkasta!!?

Viimeisenä iltanamme Peter tuli vielä takaisin työmatkaltaan Sydneystä ja juhlistimme iltaamme saunomalla pitkään! Hän on kovin iloinen, että tapasimme ja vaatii meidän palaavan vielä ennen kuin lähdemme pois. Olemme molemmat oppineet paljon toisiltamme! Kerta kaikkiaan upea kokemus ja hienoja muistoja. Saunaa tulee ikävä. Keksittiin niin hyvä taktiikkakin, miten päästä sinne halvalla, jopa ilmaiseksi.

Mutta. Mikko & Lauri kiittää ja kuittaa Sinisiltä vuorilta! Toivottavasti tsunami ei syö meitä.

2 kommenttia »

  1. ManU vie!:)) tänne luvattu sunnuntaiks melkeen 30 astetta lämmintä, tulee se kesä siis tännekki:))

    Emmi - 27.5.2009 19:24

  2. Ei vienyt ei, säälittävän heikko esitys. Matka jatkuu surupuvussa. Terveisiä Newcastlen Mäkkäristä, ollaan täällä pitämässä sadetta. Hyvä teille…

    Lauri - 29.5.2009 12:48

Kirjoita kommentti