Nyt se reissu vasta alkaakin, jännittää!

Australia - 17.5.2009 01:10

Sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Meidän työt farmilla on ohi ja on aika vaihtaa maisemaa ja aloittaa lomailu. Töitä olisi ollut farmilla vielä tarjolla, mutta meillä on pakottava tunne nyt jatkaa/aloittaa matka. Eilen oltiin vielä Malcomin oliivifarmilla töissä viimeistä kertaa. Jos joskus satutte törmäämään Megalong Gold-nimiseen oliiviöljyyn, niin se saattaa olla siis meidän poimimista oliiveista tehtyä. Seikkailut ja lämpö kuitenkin kutsuvat jo. Aiotaan tänään vielä katsoa joku paikka täällä Blackheathissa ja illaksi mennään yhdelle Peterille, joka tavattiin uimahallissa, yöksi kylään. Maanantaina olisi sitten tarkoitus lähteä ajamaan kohti Brisbanea, mutta matka sinne on vielä pitkä.

Jännittävää nähdän minkälaisiin paikkoihin päädytään ja miten asuminen autossa onnistuu ruoanlaittoineen ja muine tehtävineen. Alustus Australiaan tuntuu olevan nyt siis tehty ja ollaan valmiina matkaan, let the journey begin, niin kuin meidän molempien ranteissa lukee!

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti