Loppuviikon tapahtumat

Australia - 10.5.2009 11:40

Perjantai 8. toukokuuta 2009

Paluu arkeen… Aamu startattiin tutuilla pöperöillä, puurolla ja banaanilla. Sen jälkeen pölypussiin (mattovarastoon) ja traileri täyteen mattoja. Aseet mukaan ja häkkiin vaan. Cut, cut, cut, slot, slot, slot, flap, flap, flap seuraavat kahdeksan tuntia. Perjantaipäivän kunniaksi piristettiin kuitenkin toisiamme erittäin mielenkiintoisilla ja mieltäaskarruttavilla visoilla, kunhan olimme saaneet kehojemme autopilotit päälle. Oli elokuva- ja näyttelijävisoja, erilaisia musiikkivisoja ja maa- ja kaupunkivisoja! Voi pojat, kaikkea mitä hyvältä työpäivältä voi toivoa!

Sitten kello sanoi perjantaipäivän työajan olleen ohi ja cut slot flap vaihtui pack, go and hit the roadiin. Lähdettiin viikonlopuksi Sydneyhin. Meillä ei ollut Sydneyn karttaa, joten pimeässä arvuuteltiin tietä takaisin Lidcombeen ja ajettiinkin vain kerran ohi. Ilta otettiin rennosti ja katsottiin Australia vs Uusi-Seelanti rugbymatsia.

Lauantai 9. toukokuuta 2009

Mikko heräsi jo aikaisin 6:30 aamulla ja lähti seikkailemaan Sydneyhin. Minä nukuin vähän pidempään ja lähdin sitten Marion kanssa käyttämään autoamme huollossa . Ihan pikkujuttuja vain. Vaihteistoöljyjä ja filtteriä ei oltu vaihdettu pitkiin aikoihin, takakontin lukko ei oikein toiminut täysin, uusi moottorin ilmansuodatinkin olisi ollut paikallaan, takajarruvalokin oli palanut ja samalla olisi voinut vaihtaa koneenkin öljyt. Mekaanikko oli Marion tuttu ja hyvin auttavainen kaveri. Hän sanoi, ettei vaihteistoon kannata mennä koskemaan, joten siinä säästettiin hyvä summa. Moottoriöljytkin olivat vielä ihan ok. Hän purki takaluukun ja fiksasi lukon, ongelmana oli takapyyhkijän moottori, joka oli lukon tiellä. Ilmansuodattimen hän vain puhdisti jollain painesprayllä. Jarruvalon polttimokin häneltä löytyi. Kyllähän suurimman osan tästä olisi itsekin voinut tehdä, mutta en tiennyt missä olisi motonetin kaltainen liike, josta löytää kaiken tarvittavan. Ja mitäs järkeä siinä olisi ollutkaan, kun tämä kaveri teki koko homman ihan ilmaiseksi ja toivotteli vain hyvää holidayta!!

Sitten tein Mariolle vastapalveluksen ja laitoin hänen tietokoneensa kuntoon. Meni muutama tunti päästä kolmesta viruksesta eroon ja saada kovalevy sellaiseen kuntoon, ettei käynnistykseen kulunut enää 20 minuuttia.

Päivä olikin jo pitkällä, joten menin Mikkoa vastaan Sydneyn keskustaan. Siellä käytiin syömässä ja mentiin sitten Hillsongin City kampukselle iltakokoukseen . City oli oikein mukava paikka, jopa mukavampi kuin Hills! Kokous oli mielettömän hyvä ja jäätiin lopuksi juttelemaan erään Jenniferin ja Tabin kanssa . Oikein kivoja ihmisiä. Jenni oli aussi ja Tab puolestaan Sveitsistä. Meille tarjottiin ilmaiset kahvit ja keksitkin. Sinä päivänä julkaistiin myös Hillsong Unitedin uusi Tear Down the Walls -albumi, jonka nappasin heti !

Oli ihan erilainen fiilis tulla nyt uudestaan Sydneyhin farmin jälkeen. Kaupungissa kyllä ihan eri meininki. Ei uskoisi olevansa Australiassa, kun joka puolella on vain aasialaisia!

Sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Herätys 5:30!! Oltiin luvattu Malille olla olivifarmilla klo 8, joten noustiin ylös ja lähdettiin ajamaan. Oli oikein hyvä ja miellyttävä työpäivä taas oliivien parissa. Tällä kertaa noin 5 tuntia töitä ja 3 tuntia syömistä! 100$ ansaittiin tästä palveluksesta.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

2 kommenttia »

  1. Kiitos kivoista kuvista ja teksteistä! T. Mikon mummi ja mummu

    Anonymous - 10.5.2009 19:13

  2. Avaratavia kuvia ! Hyvä,että saatte autoanne pikku hiljaa kuntoon pitempiä matkoja ajatellen ja vielä tutulla kaverilla korjattuna. Teillä on kyllä vaihtelevaa farmailua,ei tuu paikat kipeeksi.
    Kiitos vielä kivasta äitienpäiväherätyksestä!

    mama laurin - 11.5.2009 19:25

Kirjoita kommentti