Terveiset Abu Dhabista!

Yleistä - 5.4.2009 23:47

Heippa!

Tanne sita nyt ollaan saavuttu ja pitaisi viihtya seuraavat noin 10 tuntia . No mulla on lappari, syotavaa ja luettavaa ja taalla on ilmainen nettikin! Mutta nettiin voi tulla vaan 15 minuutiksi kerrallaan, kunnes taytyy antaa muille tilaa. On sekin jotain silti!

Lentomatka Johannesburgista sujui hyvin . Ruokatarjoilu oli erinomaista ja runsasta ja juomia tarjoiltiin myos vahan valia. Katselin koko matkan ajan elokuvia screeniltani . Siella oli vaikka mita kivaa katsottavaa, mutta aloitin elokuvasta nimelta Australia, joka oli kylla ehdottomasti katsomisen arvoinen. Hieno filmi! Sen jalkeen tuli vahan kevyempaa kun vuorossa oli Bedtime stories, joka oli kylla aika huvittava. Siina iltasadut kavi toteen. Kolmanneksi katsoin viela Yes manin, joka oli myos tosi hyva!! Kummallista kuinka, Etihad voi olla niin laadukas lentoyhtio, mutta silti monesti se halvin vaihtoehto! Aiemminkin olen lentanyt Helsinki-Johannesburg valia Etihadilla ja se on erittain toimiva ja luksus verrattuna niin kovasti kehuttuun Lufthansaan esimerkiksi. Kai siihen liittyy jotenkin se, kun Etihad kayttaa Sheikki Ali Hassanin oljyja.

Ok, en kirjoittele nyt enempaa, kun en tieda milloin 15min tayttyy.

Tsao!

EDIT: No nyt osuin kultasuoneen! Olen nimittäin nyt omalla läppärilläni netissä. Täällä voi näköjään surffata omalla koneella niin paljon kuin sielu sietää! Mähän saan 10 tuntia kulumaan ihan hetkessä, jos vaan löytäisin pistokkeen, että saisin ladattua konetta. Ihan hyvin näillä Abu Dhabin yhteyksillä waree :P Nice!

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti