Päivä päivältä eteenpäin

Australia - 22.4.2009 15:17

Moimoi!

Keskiviikko 22. huhtikuuta 2009. Asiat on menneet nappiin viime aikoina. Kaikki on järjestynyt juuri niin kuin on toivottukin ja palaset loksahdelleet kohdilleen. Minulla oli pari kauppaa Sydneyssä, joista aiottiin ottaa yhteyttä työn merkeissä ja olin aika varma saavani jomman kumman paikan. Mikko ei ollut vielä hakenut työpaikkoihin. Aikamme täällä Crnjacien talossa oli tulossa täyteen ja oli etsittävä uutta asuntoa. Ajateltiin, että jos ei saada töitä niin ostetaan auto ja lähetään menee. Mutta olin aika varma saavani töitä Sydneystä. Maanantai tuli ja kameraliikkeestä ilmoitettiin, että sinne oli palkattu kokoaikatyöntekijä. Eli en siis sitä paikkaa ainakaan saa. Toisesta liikkeestä ei edes ilmoitettu. Mutta kävi kuitenkin niin, että saatiin molemmat töitä tutun tutuilta Blue Mountainseilta, noin 2,5h junamatka Sydneystä. Kuulemma tosi kaunista seutua. Ja he vieläpä tarjoavat meille ruoan ja majoittavatkin meidät! Saatiin siis kaksi kärpästä(oikeastaan kolme) yhdellä iskulla: työt(molemmille), asunto(ja ruoat!). Se helpotti oloa kummasti. Siellä on luomufarmi, jonne mennään muutamaksi viikoksi asentamaan kokolattiamattoja(?).

Sitten saatiinkin unohtaa muut etsinnät ja keskityttiin auton hakuun. Olisi ollut kätevää, jos oltaisiin saatu auto ennen kuin lähdetään Blue Mountaiseille perjantaina. Eilen sitten kateltiin Mikon kanssa autoja netistä ja satuttiin bongaamaan yksi, joka oli laitettu myyntiin 9 minuuttia ennen kuin huomasimme sen. Kiinnostuttiin siitä kovasti ja otettiin yhteyttä ja tänään käytiin sitten katsomassa kaaraa. Sen omistaa kaksi saksalaista nuorta naista, jotka ovat lähdössä Singaporeen lauantaina ja haluavat myydä auton äkkiä ennen lähtöä, mutta eipä omista enää! He pyysivät autosta alun perin 4000$, mutta kiireen takia tiputtivat sen 2800$ ja me ostettiin se sitten 2600$:lla. Mukana tulee ihan kaikki tarvittava camp gear: teltta, tuolit, kaasuhellat, patjat, peitot, autossa on verhot, invertteri, cd soitin, fm lähetin iPodiin, huh koko auto on täynnä kaikenlaista tavaraa, jota ei olla ehditty edes tutkia. Hyvä huoltohistoria takana ja kaikin puolin hyvässä kunnossa oleva Holden Commodore farkku ekonomisella 3.8 litran V6:lla. Desert Crocodile (tummanvihreän värin vuoksi) jäi kuitenkin vielä parkkiin, koska emme halunneet lähteä liikenteeseen ilman vakuutusta, joka käydään huomenna hoitamassa. Huomenna käydään myös laittamassa auto meidän nimiin ja sitten tuodaan se omaan pihaan! Tässäpä vielä linkki auton myynti-ilmoitukseen, jos se vielä siellä on http://sydney.gumtree.com.au/c-Cars-for-Sale-cars-5K-94-HOLDEN-COMMODORE-EXECUTIVE-STATION-WAGON-W0QQAdIdZ122260627

Rukoukset on kuultu

6 kommenttia »

 1. Hih, sun vanha automobiili on nyt ihan kateena vihreydestä…

  Mika - 22.4.2009 20:17

 2. aika siistilt vaikuttaa:P ja millä koneella:D kyllä kelpaa kaahata:P

  Anonymous - 22.4.2009 23:13

 3. edellinen olin taas minä! en tiedä miksei aina musita nimeäni automaattisesti

  Henri - 22.4.2009 23:14

 4. Jooh :P Vehreetä menoa tuolla autolla! Ollaan just lähössä hakemaan vakuutusta.

  Aika rento tyyppi tuo Henri kun ei edes musita omaa nimeään, I like that.

  Lauri - 23.4.2009 02:01

 5. Terve, Lauri.
  Täällä Topvalossa eletään jänniä aikoja.
  Taitaa olla muutoksen tuulet edessä.
  Huomenna tulee käymään ketjupäällikkö, jonka
  jälkeen saamme tietää enemmän firman tulevaisuudesta.

  Hieno homma, että löysit auton. Jos meinaat sen ihan suomeen asti tuoda, niin kannattaa tsekata Suomen tullin sivuilta, miten saa auton verovapaasti suomeen paluukuormassa.
  Muistaakseni auto täytyy omistaa ulkomailla 1 vuoden 1 päivän, että sen voi tuoda verovapaana..
  Siunattua matkanjatkoa teille. Btw. Sain juuri kaverin veljeltä terveisiä Tukholman Hillsongsista. Siellä on kuulemma hyvä meininki.
  Täytyy mennä käymään, kun ehtii. P.S Meikäläisestä tulee faija elokuun puolivälin tienoilla, mikäli Luoja suo.
  Vastaile, jos kerkeet.

  Peter Marjo - 28.4.2009 20:18

 6. @Peter

  Moikka moi koko Top Valon väki!! Innolla haluan kuulla liikkeen tulevaisuudesta. Pistä vaikka mailia tai jotain sitten kun tiedät. Auto varmaan myydään täällä pois, jotta saadaan vähän rahoja takas. Sen verran kallis auto ajettavaksi Suomessa. Kiitos kuitenkin! Joo noita Hillsongejahan on vaikka missä, Kiovassakin! Hienoa, kohta tulee Suomeenkin! Onnea uudelle isälle!

  Lauri - 1.5.2009 13:25

Kirjoita kommentti