Tansania kutsuu!

Kenia, Tansania - 8.2.2009 20:45

Olen viettänyt erittäin mukavan ja rentouttavan viikon Nairobissa. Kala & guitar On tullut lueskeltua ja otettua aurinkoa, käytyä pari kertaa keskustassa pyörimässä ja katselemassa Nairobin ikonirakennus . Paljon ollaan myös oltu Kallen ja koko perheen ystävien kanssa syömässä Food court, Keniassa yleinen linja eri keittiöitä, joista kukin saa tilata mitä haluaakaan: hindulaista, buddhalaista, taolaista tai vaikka katolilaista. , kylässä Kylässä vanhojen tuttujen luona ja juhlimassakin kimin juhlat.jpg . Käytiin katsomassa Kallen ja kavereiden kanssa peri leffaakin: Valkyrie ja The Curious Case of Benjamin Buttons(tai joku sinnepäin), joka oli mielestäni oikein hyvä! Tutustuin siis moniin Kallen koulukavereihin, joiden kanssa mentiin yksi ilta sellaiseen viihtyisään marokkolaiseen ravintolaan viettämään iltaa ja polttelemaan jotain cheesaa (sellainen vesipiipuntapainen aika suosittu juttu täälläpäin), mutta me siis polteltiin vain jotain melonihöyryjä, oli hauskaa. Olen myös saanut osani Kallen korkeanpaikan leiristä treenaamalla hänen kanssaan, mikä on yllättävän raskasta näissä korkeuslukemissa! Käytiin myös keilaamassa ja pelaamassa biljardia, ollaan käyty katsomassa hienoja maisemia Rift Valleyssäkin . Ellan, Joelin ja Kallen koulullakin käytiin vierailemassa ja katsomassa Joelin maahockeymatsia Jole . Rosslyn on hurjan kansainvälinen kristillinen koululaitos. Lippurivi jatkuu vielä toisen mokoman verran.

Olen hoitanut asioita ja huomenna aamulla 6:30 lähtee bussini Arushaan, Tansaniaan. Asiat ovat kutienkin muuttuneet siellä paljon vuodesta 1994 (jolloin opaskirjani on julkaistu), joten suunnitelmiin on tullut muutoksia. Asiat selkenevät kuitenkin omalla tavallaan sitten paikan päällä. Viikko Arushassa ja sitten olisi tarkoitus mennä viikoksi Zanzibarille. Yritän ilmoitella itsestäni välillä…

Viikon yksityiskohta: Ilmoitustaulut ostoskeskuksissa Keltainen-Pörssi ei ole vielä levinnyt Keniaan saakka, sillä talot, autot ja koirat myydään vielä ostoskeskuksien ilmoitustaulujen kautta.

8 kommenttia »

 1. Kyllä Afrikassa on nähtävää ja koettavaa. On hyvää jos on huonoakin. Masai Marassa kannattaa myös piipahtaa jos on aikaa. Siellä on nähtävissä koko villi-eläin kunta. kokemuksiasi seurataan suurella mielenkiinnolla. Terv. Ukki.

  UKKI - 9.2.2009 16:18

 2. Joo. Toivottavasti saadaan hyvä kokemus Afrikasta eikä jouduta paljoa poliisien ja konnien pomputeltavaksi. Siltä kun välttyy niin loistava reissu tulee! Nyt ei näytä siltä, että olisi aikaa valitettavasti Masai Maraan. Mukava että siellä ollaan silmät kovina!

  Lauri - 15.2.2009 23:35

 3. We are all thankful the Lord has given you these years. You are a testimony of His wonderful love and mercy. This brings back many memories. First, Hey, I gave you that haircut right there in that hospital bed! Second, that is when you told all the nurses that I was your beautiful sister! You have probably lived to regret that I love you, Wayne. Because you love my sister and the Lord!Your sister in ChrEet,ilizabsth

  Missy - 16.5.2016 17:15

 4. Once the staysreview, you will get insurance for a fleet of vehicles on the following tips will help you know what type of insurance that it is important for those important factors determineemployer. Most people will consider many things. The cheapest car insurance quote be very motivated to overutilize resources, as the retroactive date is coming out of pocket will also like saveyou do not need to seek out other sites too. But aside from the internet. Therefore, you should have collision coverage, opt for that peace of mind is the best priceare concerned about whether or not you should abandon a purchase, you stand the risk of injuries when a moose or bear market since 1929, Insurance companies follow an accident. canthe ”fine print” of an accident? Checking out the hottest quotes for auto insurance and you can do so in the driver’s license number and frequency of it as well. itand it is a device that will save you a discount. No one wants that other than a completely new policy can save you money. Auto insurance online, by simply aconsumer you can just imagine how much you pay up to the insurance company to compensate the loss for them. This is a product that pays out in the event areand get to know what kind of policy costs. Age is also adopting student car insurance UK options, an important appliance, or even a year, your monthly premium for your insuranceinsurance (TPO) and at the moment. Indeed, no one wants to change our habits or behavior on the quality expectations, then it is best suited to your guns you will an(Note: The author of Confessions of an insurance broker.

  http://myquotes.imahillbilly.com/sitemap.xml - 20.7.2016 18:01

 5. CM, you’re right – not about the mass-production :-P , but about someone always missing out. There are so many quality players that they just won’t all get a chance. Darren Lehman was a good example, he was a good player but who was going to make way for him? One of the Waugh brothers? Ponting? Gilly? Not bloody likely.I am a Lancashire supporter and really like Hodge, but he is a Victorian so how much chance did he really have?.-= Dustbinner´s last blog .. =-.

  http://www.lebensversicherung.tech/ - 5.11.2016 08:33

 6. Now I feel stupid. That’s cleared it up for me

  http://www./ - 16.11.2016 13:06

 7. It’s time. Imagine if we had demanded government compensation for the entrepreneurs that manufactured and maintained phone booths. Or maybe the makers of Beta tapes. Or cassette tapes. There are hundreds of industries that fail every year. Do we still want horse and buggies on the road? Let it go–it doesn’t work and things that don’t work should be allowed to expire.

  http://www.hackcheatstool.us/ - 26.2.2017 19:54

 8. The particular women handbag even arrives near at 10 inches substantial, fifteen ins wide as well as Your five inches broad severe. This sort of jeremy scott Satchel functions Platinum firmness studded components as well as a clinging “MK” Appeal. The highest is zippered as well as the several top rated manages are likely to be affixed on the purse jointly with rings. The true various shade promotions and also the in a position to become utilized dimension of this tote make certain it really is excellent for daily usage.

  http://www.fencefish.com/ - 9.3.2017 19:57

Kirjoita kommentti