Tansania kutsuu!

Kenia, Tansania - 8.2.2009 20:45

Olen viettänyt erittäin mukavan ja rentouttavan viikon Nairobissa. Kala & guitar On tullut lueskeltua ja otettua aurinkoa, käytyä pari kertaa keskustassa pyörimässä ja katselemassa Nairobin ikonirakennus . Paljon ollaan myös oltu Kallen ja koko perheen ystävien kanssa syömässä Food court, Keniassa yleinen linja eri keittiöitä, joista kukin saa tilata mitä haluaakaan: hindulaista, buddhalaista, taolaista tai vaikka katolilaista. , kylässä Kylässä vanhojen tuttujen luona ja juhlimassakin kimin juhlat.jpg . Käytiin katsomassa Kallen ja kavereiden kanssa peri leffaakin: Valkyrie ja The Curious Case of Benjamin Buttons(tai joku sinnepäin), joka oli mielestäni oikein hyvä! Tutustuin siis moniin Kallen koulukavereihin, joiden kanssa mentiin yksi ilta sellaiseen viihtyisään marokkolaiseen ravintolaan viettämään iltaa ja polttelemaan jotain cheesaa (sellainen vesipiipuntapainen aika suosittu juttu täälläpäin), mutta me siis polteltiin vain jotain melonihöyryjä, oli hauskaa. Olen myös saanut osani Kallen korkeanpaikan leiristä treenaamalla hänen kanssaan, mikä on yllättävän raskasta näissä korkeuslukemissa! Käytiin myös keilaamassa ja pelaamassa biljardia, ollaan käyty katsomassa hienoja maisemia Rift Valleyssäkin . Ellan, Joelin ja Kallen koulullakin käytiin vierailemassa ja katsomassa Joelin maahockeymatsia Jole . Rosslyn on hurjan kansainvälinen kristillinen koululaitos. Lippurivi jatkuu vielä toisen mokoman verran.

Olen hoitanut asioita ja huomenna aamulla 6:30 lähtee bussini Arushaan, Tansaniaan. Asiat ovat kutienkin muuttuneet siellä paljon vuodesta 1994 (jolloin opaskirjani on julkaistu), joten suunnitelmiin on tullut muutoksia. Asiat selkenevät kuitenkin omalla tavallaan sitten paikan päällä. Viikko Arushassa ja sitten olisi tarkoitus mennä viikoksi Zanzibarille. Yritän ilmoitella itsestäni välillä…

Viikon yksityiskohta: Ilmoitustaulut ostoskeskuksissa Keltainen-Pörssi ei ole vielä levinnyt Keniaan saakka, sillä talot, autot ja koirat myydään vielä ostoskeskuksien ilmoitustaulujen kautta.

2 kommenttia »

  1. Kyllä Afrikassa on nähtävää ja koettavaa. On hyvää jos on huonoakin. Masai Marassa kannattaa myös piipahtaa jos on aikaa. Siellä on nähtävissä koko villi-eläin kunta. kokemuksiasi seurataan suurella mielenkiinnolla. Terv. Ukki.

    UKKI - 9.2.2009 16:18

  2. Joo. Toivottavasti saadaan hyvä kokemus Afrikasta eikä jouduta paljoa poliisien ja konnien pomputeltavaksi. Siltä kun välttyy niin loistava reissu tulee! Nyt ei näytä siltä, että olisi aikaa valitettavasti Masai Maraan. Mukava että siellä ollaan silmät kovina!

    Lauri - 15.2.2009 23:35

Kirjoita kommentti