Kaupunkilomaa

Etelä-Afrikka - 8.1.2009 20:59

Saavuttiin Paijun kanssa onnellisesti perille tiistaina puolilta päivin ja käytiin Friedmaneilla vähän syömässä ja otettiin Warren ja Stephen mukaan, joiden kanssa sitten suunnistettiin Travel Clinicille, josta sain Keniaan tarvitsemani keltakuumerokotteen. Maksoin siitä 370 randia ja sain myös todistuksen ja rokotuskortin. Kätevää oli myös se, että sain todistuksen kolerarokotteestakin, vaikka en edes oikeasti saanut mitään kolerarokotusta. Sattui olemaan myös printti vanhoista rokotuksistanikin, jotka doctori leimaili myös rokotuskorttiini. Siitä tulee olemaan varmasti hyötyä.

Klinikalta jatkettiin Sandtonissa olevaan hulppeaan Sandton City ostoskeskukseen, jossa shoppailtiin ja syötiin. Se oli kylläkin kallis paikka, sillä siellä oli erikoisliikkeitä paljon, kuten Marco Polo, Armani, Hugo Boss, Lacoste jne. Käytiin syömässä mäkkärissä, koska siellä oli halpaa. Sain medium size aterian, jossa oli kaksi juustohampurilaista, limu ja ranskikset noin kahdella eurolla.

Ilta pelailtiin lautapelejä muun muassa Settlersiä ja Riskiä.

Keskiviikkona 7. tammikuuta 2009

Mentiin aamulla Stephenin, Warrenin ja Paijun kanssa Gold Reef City -huvipuistoon melkein koko päiväksi ja oli tosi hauskaa. Hurjia laitteita oli paljon, joskin osa samanlaisia kuin Suomen huvipuistoissa. Löytyi Anaconda, joka oli sama kuin Tornado, ja myös Miner’s revenge, joka oli Top Spin vai mikä se nykyään onkaan ja Dream boat, joka oli kuin särkkiksen Coca Cola ja Hurjakurullekin löytyi vastine. Sen lisäksi oli Golden Loop ja Tower of Terror, jotka olivat hurjia molemmat! Käytiin myös maailmanpyörässä katselemassa maisemia.

Ilta pelattiin taas Riskiä, mutta minun pelionneni ei ole vielä tässä pelissä ottanut tuulta purjeisiin.

Torstaina, Paijun viimeisenä lomapäivänä, käytiin Crestassa tekemässä vielä viime hetken shoppailut ennen kuin vein Paijun lentokentälle ja löydettiinkin vaikka mitä kivaa ostettavaa. Sain muun muassa Crocs kopiot noin 4 eurolla. Ja Paiju pääsi onnellisesti lennolleen ja päästiin kentällekin turvallisesti perille. Oli aika haikeaa….

1 kommentti »

  1. MOI!
    Paiju matkusti tilavasti ykkösluokassa Turkkiin saakka.Suomessa Paijua odotti lumiset maisemat ja +2-lämpöinen ilmasto.

    mama - 10.1.2009 16:34

Kirjoita kommentti