Äkkiä pois!

Etelä-Afrikka - 11.12.2008 11:51

Menin aamulla aikaisin home affairsiin, jossa oli jo pitkä jono ulkona. Jonossa tapasin erään zimbabwelaisen miehen ja swazinaisen, joiden kanssa juttelin ja aika kului nopeammin. He olivat myös saman ongelman edessä. Parin tunnin jonotuksen jälkeen pääsinkin sitten tiskille ja minulla oli kaikki tarvittavat paperit ja kunnossa. Hakemus jäi siis sinne odottamaan hyväksyntäänsä. Eivätkä he suostuneet antamaan yli 3kk, mutta toivottavasti saan sitten pidennyksen tullessani Keniasta.

Joka tapauksessa ongelmana on nyt se, että jos lähden vasta huomenna takaisin Swazimaahan, olen yhden päivän yli luvallisen aikani ja siitä pamahtaa 1000 randin lasku. Iskä ei pääse vielä mitenkään lähtemään tänään, joten joudun organisoimaan jotain muuta sitten. Yksi vaihtoehto olisi odotella täällä sen pari viikkoa, mutta se ei käy päinsä. Melkeinpä on nyt pakko lähteä tänään takaisin Swazeihin! Lentäminen on kalliimpaa kuin sakon maksaminen, joten se ei käy. Sen sijaan joku kombi kyllä varmaan menee, mutta niistä ei saa tietoa mistään!

6 kommenttia »

 1. Byrokratia on kaunista.

  Pepe - 12.12.2008 15:22

 2. :P hehe

  Lauri - 24.12.2008 12:31

 3. My Life in 23 Yoga Poses is a wornfdeul book that I highly recommend to you. In addition, I wrote a post that includes many great resources in the world of kids yoga. I also recently came across a book

  Lavinia - 1.12.2016 12:24

 4. I’m experiencing an issue with your rss feed . Don’t know why I am not able to subscribe to it. Is there anybody getting identical rss problem? Anybody who is aware of kindly respond. Thanks

  schufafreier kredit berlin sofort gastgeber - 9.2.2017 21:39

 5. Una ensalada super original. Yo de garbanzos la suelo hacer, pero así con chorizo nunca. Me la apunto para variar alguna vez, con esa cebollita…ummm!!Besos!

  http://www.thegreateasternwhiteout.net/ - 23.4.2017 22:12

 6. TGIF is all I can say. @KayAnna Kirby I just made my Dad read Spider’s Bite he really liked it!@fictionvixen Gasp. What kind of things?! I told you that I only stalked him a little bit, not a whole lot. I know who your crush is rhythms with stick!

  subway surfers coins hack - 24.4.2017 21:23

Kirjoita kommentti