Neljäs viikko farmilla

Swazimaa - 5.10.2008 14:15

Alkoi oikeastaan vasta keskiviikkona, koska tulin Joburgista tiistai-iltana.

Laitoimme iskän kanssa saunan kuntoon. Kaavin uretaanit pois, laitoimme kiukaan paikoilleen ja kivet myös. Sillä välin, kun iskä kävi Matsapassa asioilla, minä lämmitin saunaa ja korjasin traktorin tankkia. Sauna savutti uskomattoman paljon, olin aivan vesissä silmin. Traktorista puolestaan otin tankin kokonaan irti ja kuivasin sen ylösalaisin ja laitoin lisää paikka-ainetta, kangasta ja teippiäkin. Heather tuli farmille uuden Tatan kanssa juuri ennen hämärää. Matka oli mennyt hyvin, mutta hitaasti. Sain viimeisteltyä tankin vasta seitsemältä illalla ja tulin suoraan illalliselle. Taskulampun kanssa olin tankkia korjaillut. Illallisen jälkeen korkkasimme saunan! Sauna tuoksui todella hyvälle, koska puu oli tuoretta. Vaikka seinät ovat täynnä rakoja, sauna oli todella kuuma, melkein liiankin. En tiedä miten se on mahdollista, ehkä se johtui siitä kun ei tuullut. Joka tapauksessa sauna oli todella miellyttävä. Aromikas ja lämmin. Iskä kävi uimassakin, mutta minä en vielä uskaltanut, koska oli pimeää ja pohjassa on kiviä ja puita ja se on äkkisyvä.

Loppuviikko farmilla ei sitten ollut kovinkaan erikoinen. Valitettavasti traktorin tankkikin vuosi yhä. Sipho tuli takaisin farmille. Tällä kertaa hän tuli rakentamaan talliin ovet. Hänellä oli mukanaan apuri ja sähkögeneraattori ja koirakin. Koiran nimi on Hunter ja Sipho käy sen kanssa metsästämässä jotain myyriä tai vastaavia. Se on hänen harrastuksensa. Hunter tietää viikonpäivät, koska muina päivinä se on laiska, mutta lauantaisin se pomppii ympäriinsä, koska silloin mennään metsästämään. Sipho menee kuulemma kisoihinkin sen kanssa. Luultavasti se on vain joku löytökoira, jonka Sipho on saanut. Aita on myös edistynyt hyvää vauhtia. Saimme portitkin jo. Säät olivat normaalit. Torstaina oli +35 astetta ja perjantaina +15 astetta. Eipä oikeastaan mitään muuta poikkeavaa. Lähdimme Heatherin kanssa kotiin jo perjantai-iltana.

Muzin ensimmäinen valokuva

3 kommenttia »

  1. Heippa. On mielenkiintoista seurata sinun seikkailuja farmilla.seurataan jatkossakin niin pysytään kärryillä koko farmila.UKKI ja Mummi

    Ukki - 12.10.2008 14:11

  2. Aika makee sauna :). On meilläkin laivalla sauna mutta ei se noi magee oo :P

    Tuomo - 12.10.2008 19:06

  3. Joo, ja se on vieläpä tosi toimiva sauna! Ootahhan kun saadaan laituri vesille! Kelluukohan se…(?)

    Lauri - 12.10.2008 20:10

Kirjoita kommentti