Viikonloppu Mbabanessa

Swazimaa - 26.9.2008 23:53

Perjantai-illan elokuvan lisäksi teimme muuta mukavaa viikonloppuna.

Lauantaina kävimme Hannan ja Louien luona Hannan synttäreillä. Grillasimme siellä. Heillä on talo täynnä eläimiä. On koiria, kaloja, rottia ja hevosia. Ja he asuvat melkeinpä kaupungin keskustassa. Lauantai-iltana Tuomas ja Pauliina tulivat meille kylään. Pelasimme lautapelejä ja juttelimme. Otimme erän Bohnanzaa, jota kumpikaan ei ollut ennen pelannut. Yllättäen Tuomas voitti, koska hän pelasi ensimmäistä kertaa. Hän on voittanut ensimmäisellä kerralla siis Puerto Ricon, Oregonin ja Bohnanzan. Pelasimme vielä erän Puerto Ricoa, jonka Pauliina niukasti voitti, se oli tiukka ja hyvä peli. Aina jompi kumpi heistä on siis voittanut pelatessamme.

Sunnuntaina kävimme kirkossa, jossa saarnattiin muun muassa siitä kuinka jokainen synti on saman arvoinen ja että Jumala näkee meissä meidän hyvyytemme, eikä syntejämme. Hän yrittää tuoda meidän hyvyytemme esiin. Sunnuntaina kirkon jälkeen meille tuli eräs Nicholas kylään, jonka kanssa söimme ja pelasimme Puerto Ricoa. Tällä kertaa iskä voitti. Illalla katsoin vielä elokuvan nimeltä Hancock. Hohhoijaa, oli kyllä surkea. Will Smith on hyvä ainoastaan komedioissa. Luulin, että se oli joku vitsi kun kaveri lähti alussa lentoon. Mutta sitä se olikin koko elokuva, ja kaikki oli aivan ennalta-arvattavissa. Viikonloppu oli mukava ja pitkä!

2 kommenttia »

 1. hei taas !!
  Varmasti hienoa vaihtelua sinulle, että pääset välillä
  kotiin ja hieman muitakin asioita tekemään kuin farmihommia.
  Tosi mukavaa lukea sinun kommentteja kirkosta ja puheista. Kenen hommissa hannna ja louie ovat?

  mama - 27.9.2008 16:23

 2. Hannasta en tiedä, mutta Louie käsittääkseni työskentelee tietokoneiden parissa valtiolle.

  Lauri - 5.10.2008 15:11

Kirjoita kommentti