Vapaa-aikaa

Swazimaa - 20.9.2008 12:16

Heipä hei!

Sunnuntaina 14. syyskuuta menimme aamulla kirkkoon, kuten luultavasti kaikkina seuraavinakin sunnuntaina. Täällä kirkkoon mennään kahdeksan jälkeen, en ikinä muista katsoa kelloa tarkemmin. Aamu oli pilvetön ja lämmin. Tuntuu, että joko täällä ollaan pilvessä tai sitten on pilvetöntä. Kirkossa oli todistuksia varmaan viisi kappaletta, lähinnä amerikkalaisilta ihmisiltä. Niiden lisäksi oli puhe, jossa puhuttiin muun muassa siitä, kuinka ihmiset itse luovat rajat Jumalalle. On tietty laatikko, jonka sisällä toimitaan, ja jonka sisällä mieli toimii. Tämä puhuja piti jäähyväispuheensa, ennen kuin hän lähtee vaimonsa kanssa takaisin Texasiin. Tähän asti on tuntunut siltä että joka kerta hyvästellään joku. Viime sunnuntaina lähetettiin tyttö takaisin britteihin ja nyt tämä. Kokouksen jälkeen juttelimme vielä kauan ystävien kanssa. Kaikki olivat lähinnä kiinnostuneita miten farmin kanssa menee ja halukkaita tulemaan käymään.

Kirkosta jatkoimme Tuomakselle ja Pauliinalle. Söimme siellä lounaan ja pelasimme itselleni uutta peliä Oregonia. Heillä on mukava rivitalo, ja pihalla kasvaa puu, joka on sitruunan, appelsiinin ja greipin risteytys.

Illalla yritin päivittää blogiini kuvia, mutta mikään ei tuntunut onnistuvan. Ei kommentointi taikka mikään muukaan. Pelasimme vielä yhden pelin Oregonia ja sitten pakkasin ja menin nukkumaan.

Rentouttava viikonloppu siis. Lauantai-iltana katsoimme vielä elokuvan The Constant Gardener. Kytkin läppärini videotykkiin ja 5.1 kaiuttimiin ja elokuvaelämys oli loistava!

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Kirjoita kommentti