Perillä

Swazimaa - 6.9.2008 16:31

Heippa hei!

Täytyi tulla laittamaan tällainen perillepääsyviesti, koska unohdin ilmoittaa asiasta puhelimella silloin kun se vielä oli mahdollista. Täällä Swazimaassahan ei siis kuulu suomalaiset operaattorit. Turha siis yrittää soitella minulle. Hyvä vaan, kun saan olla rauhassa, heheh. Mutta olen siis päässyt perille.

Ilma täällä on oikein lempeä. +22 ja aurinko paistaa. Täällä on vielä talven jäljiltä kuivaa ja keltaista. Paljon on myös palanutta ruohoa ja metsää. Tällä hetkellä kirjoittelen täältä talon terassilta, josta on hulppeat näkymät laaksoon. Lintujen örinää kuuluu taustalta. Tässä samalla grillataan. Markille on asettunut kissa, joka heti kiintyi minuun kovasti. Innostus tosin tuntuu loppuneen, kun se huomasi, ettei minulla ole antaa sille ruokaa. Malliksi se saalisti yhden sisiliskon. Sen nimi on kuulemma Sherman Miau tai jotain.

Täällä on joka tapauksessa hyvä rentouttaa itseään ja aivojaan. Tuskin maltan odottaa, kun pääsen näkemään farmin!

Hauskaa syksyä ja “talven” alkua teille sinne Suomeen!

1 kommentti »

  1. Need4Photos :)

    Mika - 6.9.2008 21:02

Kirjoita kommentti