Pakkausta

Suomi, Swazimaa, Yleistä - 3.9.2008 23:30

Tavaroistahan se pakkaaminen alkoi sitten loppuen lopuksi! Tavoitteena oli saada tänään kaikki pakattua, mutta sain vasta tavarat kasattua tuohon pakastimen päälle. Huh, tulikin oletettua suurempi kasa! Taitavat joutua tavarat karsinnan kautta rinkkaan.

Tästä lähden piakkoin yöpuulle ja valmistautumaan huomiseen päivään. Huomenna on paljon muutakin ohjelmaa kuin pakkausta, joten olisi syytä saada hommat luistamaan. Mutta onhan mulla perjantainakin vielä aamu aikaa pakata. Nou hätä siis!

Palaillaan!

2 kommenttia »

  1. AWWW Shs!uk!c! Thank you so much. I love your blog and every time I am here it is like I get to take a mini vacation. Ireland is on my bucket list, when I get there we will be sure and have tea!

    Rena - 1.12.2016 11:38

  2. feedback…Isn’t ”constructive criticism” supposed to be useful, postive and/or productive response/comment?EVERY post I see from you is some negative angry retort all while insulting Christopher. You should change your ID to Hateful Negrotry.

    formular privatkredit geld ägypten - 11.2.2017 17:23

Kirjoita kommentti